Den 1. december 2022 åbner Sunset Boulevard på Loftbrovej 6 i Nørresundby. Restauranten ligner kædens øvrige 41 restauranter i landet. På ét punkt skiller den sig dog ud.

Sunset Boulevard der i forvejen har restauranter i Hjørring, Haverslev, Frederikshavn og Aalborg udvider nu porteføljen i det nordjyske. Den 1. december 2022 åbner kæden en ny restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby, tæt ved motorvej E45 og E39.

- Kombineret med den flotte nordiske indretning og et helt nyt køkken har vi skabt nogle dejlige rammer for gæsterne at nyde et veltilberedt måltid i, siger Maja Kristiansen, som bliver restaurantchef i den nye restaurant.

Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

Den nye restaurant er som kædens første bygget med genbrugssten fra virksomheden Genbrugssten i Brønderslev, der har specialiseret sig i rensning og genbrug af mursten. Ved at rense og genbruge mursten fra nedrivningsmodne bygninger bliver stenene holdt i kredsløb, og miljøet spares for energibelastningen ved produktion af nye mursten.

- Vi leder kontinuerligt efter nye måder at forbedre os på og benytter os gerne af de muligheder, der opstår lokalt. Med åbningen i Nørresundby var det oplagt at indlede et samarbejde med Genbrugssten i Brønderslev, siger Jens Broch, der er administrerende direktør i Sunset Boulevard.

Sunset Boulevard har 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og 2 på Grønland. Den første restaurant åbnede i Odense i 1996.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS