Jorcks Ejendomsselskab har netop offentliggjort årsrapporten for 2020, og samtidig skiftes der ud på direktørposten.

Aktieselskabet Reinholdt W. Jorck, bedre kendt som Jorcks Ejendomsselskab, har fået ny direktør per 28. april 2021. Selskabets direktør siden 2010, Ole Danielsen, har valgt at gå på pension og ejendomsselskabet har derfor ansat Bjarke Bendix Cloos som ny direktør.

Ole Danielsen vil i en periode fremover står til rådighed for den nye direktør, og han er på selskabets generalforsamling den 22. april 2021 er blevet indvalgt i bestyrelsen.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferensen afholdes den 3. november 2021.

Bjarke Cloos er 54 år, og har en HD i regnskabsvæsen og økonomistyring, som efterfølgende er overbygget med en Executive MBA på CBS. I de seneste 20 år har han udelukkende arbejdet indenfor ejendomme, heraf de sidste 9 år som Head of Direct Real Estate Denmark i Aberdeen Standard Investments med det overordnede ansvar for alle danske aktiviteter indenfor ejendomme i dette regi.

- Det har været lidt af en rejse som selskabet, sammen med Ole, har været på siden Ole’s tiltrædelse som direktør tilbage i sommeren 2010. Ole har følt det som et stort privilegium at have haft ansvaret for ejendomsselskabet, hvor det har været muligt at følge alle vores mange gode lejere og faste samarbejdspartnere tæt igennem alle årene. Ole har mødt og talt med stort set alle og har sat stor pris på det tætte samarbejde, der kendetegner Jorcks Ejendomsselskab som ejendomsejer og udlejer. Vi er meget tilfredse med, at stafetten er givet videre til Bjarke, som helt klart vil være med til at videreudvikle ejendomsselskabet, således at ejendomsselskabet fortsat vil være et attraktivt selskab at samarbejde med og være lejer hos, udtaler bestyrelsesformand i Jorcks Ejendomsselskab, Steen Nielsen.

Jorcks Ejendomsselskab er ét af Danmarks ældste ejendomsselskaber, der udlejer erhvervslejemål i en række historiske ejendomme i hjertet af København. Porteføljen omfatter 20 ejendomme, herunder den kendte ejendom omkring Jorcks Passage og flere andre prominente strøgejendomme.

- Jeg ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med alle omkring ejendommene, i den ånd som Ole Danielsen har praktiseret gennem det seneste årti. Jorcks Ejendomsselskab er kendt for en meget høj lejertilfredshed og en næsten fuldt udlejet portefølje af attraktive ejendomme i det centrale København. Det er eftertragtede lejemål, men også en portefølje, hvor der altid er udviklingsmuligheder. Dem vil vi fortsat forfølge, udtaler direktør Bjarke Cloos.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Jorcks Ejendomsselskab har netop offentliggjort årsrapporten for 2020, der viser at selskabet ejer ejendomme for cirka 2 milliarder kr. og egenkapitalen udgør 904 millioner kr.

Aktieselskabet Reinholdt W. Jorck blev stiftet i 1913 og selskabets hovedaktionærer er Reinholdt W. Jorck og Hustrus Fond samt Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorcks Fond. Hvert år udloddes en større andel af selskabets overskud til selskabets aktionærer. På ejendomsselskabets hjemmeside kan man læse mere om, hvilke formål fondene støtter.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri