Mick Schou Rasmussen tiltræder som direktør i Sweco Architects den 1. september 2021. Han afløser Torben Klausen, der får ansvar for integreret rådgivning, et nyetableret nøglekundeprogram og Swecos digitaliseringsteam.

Den 1. september 2021 træder 44-årige Mick Schou Rasmussen et trin op fra sin nuværende rolle som afdelingsdirektør i Sweco Architects Øst for fremover at varetage det samlede ansvar for Swecos arkitektforretning med i alt 330 medarbejdere.

Han kom til Sweco i januar 2021 fra en stilling som managing director for Velux i Storbritannien og Irland, og han har siden arbejdet med at udvikle en ny strategi for Sweco Architects.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 2. november 2021.

- Vores ambition er at øge vores i forvejen høje arkitektoniske niveau ved hjælp af en endnu stærkere metodisk tilgang til arkitektur. Det skal sikre, at vores kunder altid får den højeste kvalitet i deres projekter. Samtidig arbejder vi med at dygtiggøre os endnu mere inden for bæredygtighed og integreret rådgivning, udtaler Mick Schou Rasmussen.

Mick Schou Rasmussen kommer i sin nye rolle til at referere direkte til administrerende direktør for Sweco, Dariush Rezai.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferensen afholdes den 3. november 2021.

Sweco Architects hidtidige direktør Torben Klausen fortsætter med at løse opgaver for Sweco i en ny rolle som executive advisor for Dariush Rezai.

- Jeg er utroligt glad for samarbejdet med Torben og glæder mig til et nyt kapitel i vores samarbejde. Torben har gjort en kæmpe indsats som overordnet ansvarlig for arkitekterne, og han overlader en stærk forretning til Mick, siger Dariush Rezai.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens