Peter Winther trækker sig fra stillingen som administrerende direktør hos Colliers. Afløseren er på plads.

Efter 12 år som administrerende direktør har Peter Winther, 63, ønsket at trække sig tilbage fra stillingen som administrerende direktør for at dedikere sin fulde tid til transaktioner og rådgivning for store institutionelle og internationale kunder som Executive Director med ansvaret for en ny, integreret, landsdækkende Capital Markets-afdeling.

- 3 år efter fusionen med Sadolin & Albæk er det lykkedes at opnå positionen som markedsleder på landsplan, og det glæder mig at give stafetten videre efter et første kvartal i år med markant vækst og masser af forretning i vores pipeline. Min passion har altid været Capital Markets og de store transaktioner. Dem føler jeg, at jeg stadig har mange af mig i, og derfor ønsker jeg at lægge alle mine kræfter i dette område. Samtidig får vi organisatorisk samlet vores afdelinger for Capital Markets i et nationalt team, så vi kan optimere og strømline vores tilgang til kunderne, udtaler Peter Winther.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

Ny administrerende direktør bliver partner og direktør Carsten Gørtz Petersen, der i en årrække har haft ansvaret for Colliers’ og tidligere Sadolin & Albæks kontor i Aarhus. Med sig bringer han over 15 års erfaring i den kommercielle ejendomsbranche og yderligere 20 års erfaring inden for finansiel rådgivning overvejende i ejendomsbranchen.

- Jeg er stolt over at træde ind i rollen som administrerende direktør med det daglige ansvar for hele virksomheden. Vi er generelt i gang med at professionalisere vores forretning, vores systemer og de måder, vi betjener vores kunder på. Vores overordnede strategi er at skabe grundlaget for fremtidig vækst, det vil sige én stærk digital platform, strømlinede operationer og øget fokus på Capital Markets. Derfor har jeg efter nøje overvejelser valgt at takke ja til stillingen, da det betyder, at Peter Winther og jeg hver især kan dedikere vores tid der, hvor vi kan skabe mest værdi, fortæller Carsten Gørtz Petersen.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

Målet for Colliers er en fordobling af omsætningen i 2025. Det kræver ifølge Carsten Gørtz Petersen en række aktiviteter, som involverer kontinuerlig forandring af forretningen.

- Det er ikke vores mål at fastholde forretningsomfanget, som det er. Tværtimod ser vi et stort vækstpotentiale både i opkøb, men først og fremmest i optimering af vores daglige operationer. Derfor har vi allerede sidste år ansat en række nøglepersoner, som skal drive den transformation. Alene i første kvartal af 2021 har vi budt velkommen til 15 nye medarbejdere på tværs af alle afdelinger, udtaler han.

Carsten Gørtz Petersen bliver ny direktør den 1. maj 2021. Både han og Peter Winther fortsætter i bestyrelsen og som partnere og aktionærer i Colliers.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter