I et skuffesalg er en lejlighed i et nybyggeri i København blevet solgt for 30 millioner kr., hvilket gør den til den dyreste lejlighedshandel i Danmark nogensinde.

En ejerlejlighed på Strandgade 87 i området omkring Christianshavn og Holmene i København har ifølge boligmediet Boliga.dk slået rekorden, som den dyreste lejlighedshandel i Danmark nogensinde. Ejendommen er opført i 2013-15 af NCC for Bonava og tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe.

Intet mindre end 30 millioner kr. er det rekorddyre hjem, som ligger på 3. sal i byggeriet tæt ved Operahuset, blevet solgt for - viser oplysninger fra tinglysningen.

Handlen bekræftes overfor Boliga.dk af ejendomsmægler Joachim Kiilerich Selnæs fra liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der har solgt lejligheden udenom det offentlige boligmarked.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

- Den er solgt i et diskret skuffesalg til en kunde fra vores netværk, siger han uden yderlige kommentarer til, hvem køberen er.

For det svimlende beløb har den nye ejer overtaget nøglerne til en 238 kvm stor bolig fordelt på 5 værelser. I kælderen er der parkering, og så ligger ejendommen i første række til havneløbet med udsigt til Nyhavn på den anden side - alt sammen til en skyhøj kvm-pris på over 126.000 kr.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

Den kvm-pris er noget over prisgennemsnittet i København K, der ellers er blandt landets absolut dyreste steder at investere i lejligheds-kvm. Her er ejerlejlighederne i første halvår nemlig i gennemsnit solgt for 61.491 kr. per kvm.

Den prominente lejlighedshandel, der indtil videre har kunnet prale af at være den dyreste i den danske boligmarkedshistorik, blev lukket sidste år lige inden årsskiftet.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

På Nordhavn blev en 264 kvm stor penthouselejlighed på 15. etage i The Silo, der ligeledes er tegnet af Cobe, ifølge Boliga.dks salgsdata solgt for 29 millioner kr.

Det er dog ikke sikkert, at den nye kæmpestore lejlighedshandel på Strandgade får lov til at beholde sin førsteplads. Lige nu er der nemlig flere ejerlejligheder på markedet, som koster mere end 30 millioner kr. Den dyreste er en 227 kvm stor projektlejlighed i Tuborg Havnepark i Hellerup. Den er til salg for 33 millioner kr.

Se landets dyreste lejligheder her.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning