NREP Logicenters har købt en 27 meter høj og 84.800 kvm stor logistikejendom, der er udlejet til Coop. Ejendommen ligger i Oslo-regionen.

NREP Logicenters har købt en 84.800 kvm stor logistikejendom af Møller Eiendom og Stokke Industri. Der er mulighed for at udvide anlægget yderligere, og Logicenters vil nu undersøge udviklingen af ejendommen sammen med lejeren Coop.

I Bålsta i Stockholm-regionen udvikler NREP desuden en 126.000 kvm stor og 30 meter høj logistikejendom, som forventes at stå færdigt i 2022.

Ny lov: Byudvikling af boligselskaber og private. Kurset afholdes den 1. juni 2021.

- Det er i tråd med vores langsigtede strategi at erhverve ejendomme af netop denne kvalitet. Det er ikke tilfældigt, at de 2 største logistikfaciliteter i vores ejendomsportefølje, denne ene og den ene i Bålsta, vil blive brugt af virksomheder i dagligvaresegmentet. Dette er en industri, der er mindre påvirket af markedscyklusser end andre industrier, da der altid vil være en efterspørgsel efter mad, siger Matthias Kettelhoit, chef for NREP Logicenters.

Partnerskabet mellem Møller Eiendom og Stokke Industri har ejet og udviklet ejendommen siden den blev færdigbygget i 2015. Investeringen blev foretaget med et 5-årigt perspektiv.

CBRE har fungeret som kommerciel rådgiver for NREP Logicenters i forbindelse med handlen, mens Wikborg Rein har fungeret som juridisk rådgiver.

Pangea Property Partners og advokatfirmaet Thommessen har været rådgivere for Møller og Stokke i forbindelse med handlen.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS