For 500 millioner kr. køber norske Storebrand Asset Management Capital Investment med hovedsæde i København.

Norske Storebrand Asset Management har indgået aftale om køb af ejendomsforvalter- og investeringsrådgivningsselskabet Capital Investment.

- Overtagelsen fremskynder Storebrands vækststrategi inden for nordiske alternative aktiver og vil styrke Storebrand Asset Management's position som porten til Norden, siger Odd Arild Grefstad, administrerende direktør i Storebrand Group.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

Købet af Capital Investment er ifølge Storebrand i overensstemmelse med en strategi, der blev præsenteret på Storebrands kapitalmarkedsdag i 2018 og gentaget i 2020; at lede efter opkøb, der supplerer den nuværende forretning for at accelerere selskabets vækst. Capital Investment vil fortsætte som et separat selskab inden for ejendomsaktiviteter.

- Capital Investment vil styrke vores investeringstilbud i alternative investeringer - især inden for fast ejendom. De har veletablerede danske og internationale kundeforhold, og vi ser gensidige fordele for både kunder og Storebrand gennem dette opkøb, siger EVP, CEO Storebrand Asset Management Jan Erik Saugestad.

Storebrand er en betydelig aktør i den nordiske ejendomsbranche med aktiver til en værdi af godt 36 milliarder kr. under forvaltning. Capital Investment forvalter aktiver for tæt på 28 milliarder kr.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

- Vi er begejstrede for at gå sammen med Storebrand Asset Management, en transaktion, der vil kombinere 2 stærke lokale markedsledere til en pan-nordisk platform for ejendomsadministration i topklasse, udtaler Capital Investerings administrerende direktør Jesper Damborg.

Købsprisen ved overtagelsen er 500 millioner kr., hvoraf 50 procent vil blive finansieret gennem udstedelse af nye aktier i Storebrand ASA. Købet er betinget af lovgivningsmæssige godkendelser.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder