En 560 kvm historisk bolig med mere end 100.000 kvm jord er nu sat til salg for 50 millioner kr. Kun et fynsk gods er i øjeblikket til salg med en højere pris.

I Fredensborg ligger herregården Danstruplund, som er blevet sat til salg for 50 millioner kr. Der skriver boligvisningssiden Boliga.dk.

Ejendommen ligger på en 108.900 kvm stor grund og er sat til salg hos liebhavermægleren Elbæks Ejendomsmægler.

"Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen, da der er både masser af plads og masser af etagemeter at gøre godt med. Det er en sjældenhed, at man kan købe sådan en type ejendom med en solid udlejningsforretning tilknyttet. Hvis man har pengene stående i banken og mener, at aktier er en usikker størrelse, er dette en god investering både for sjælen og pengepungen", skriver mægleren om ejendommen.

Hovedhuset rummer 13 værelser, og dertil kommer flere andre bygninger med blandt andet erhverv- og boligudlejning.

Landbrugsejendomme: nyt investeringsobjekt. Konferencen afholdes den 20. april 2021.

Sidst, den historiske landejendom blev handlet, var i 2012, hvor de nuværende ejere lagde 15 millioner kr. for den eksklusive bolig, der siden da er blevet sat i stand.

Danstruplund er ikke den eneste herskabelige pragtejendom til salg lige nu, hvor du kan få stillet dine royale tendenser.

I øjeblikket er der nemlig ifølge Boliga.dk flere herregårde og godser på markedet, som venter på en køber.

Det er dog kun én af dem, som overgår udbudsprisen på herregården ved Danstrup i det nordlige Sjælland; nemlig Nakkebølle Gods på Fyn, som er til salg for 60 millioner kr.

Nakkebølle Gods er fra 1559 og ligger på en mere end 360.000 kvm stor grund og kan bryste sig af et boligareal på svimlende 1.100 kvm direkte ned til fjorden, som leder ud i Det Sydfynske Øhav.

På en 3. plads — efter Danstruplund - ligger herregården Gyldensteen ved Bogense på Nordfyn, hvis 1.600 kvm koster 40 millioner kr.

Se Danstruplund gods her.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.