Entreprenørfirmaet Nordkysten fik et godt resultat i 2020 på trods af et udfordrende år med Corona.

Koncernregnskabet fra Nordkysten viser en omsætning på 446 millioner kr. i 2020 mod 356 millioner kr. i 2019, mens årets resultat før skat blev 15,3 millioner kr. mod 10,1 millioner kr. året før.

- Det er tilfredsstillende, at vi har opnået fremgang i 2020 på trods af, at corona epidemien fik flere af vores store forsyningskunder til at udsætte planlagte opgaver sidste forår, siger administrerende direktør Frank Schou Kruse om resultatet og tilføjer, at store dele af den manglende aktivitet i foråret blev opvejet af ekstraordinær aktivitet i efteråret.

På alle Nordkystens arbejdsområder opleves stigende aktivitet i kraft af vedvarende offentlige investeringer i infrastruktur. Det betyder vækst indenfor alle virksomhedens specialer. I 2016 havde Nordkysten en omsætning på 221 millioner kr.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

Dermed er entreprenørvirksomhedens omsætning på blot 5 år fordoblet, hvilket har medført et stadigt behov for styrkelse af hele organisationen uden at gå på kompromis med, hvordan Nordkysten samarbejder med sine kunder.

- I Nordkysten har vi en flad organisation og familieorienteret kultur. Vi har et stort kundefokus og går op i at møde kunderne tidligt i deres projekter, rådgive om arbejdet og foreslå bedre og smartere løsninger. Det kræver vedvarende fokus på rekruttering, fastholdelse og efteruddannelse af gode medarbejdere, så vi kan bevare de grundlæggende værdier i Nordkysten, samtidig med at vi vokser, siger Frank Schou Kruse.

Som et led i styrkelsen af organisationen, er Nordkystens afdeling i Glostrup blevet udvidet betydeligt.

Femern-byggeriet rundvisning. Den 9. september 2021.

Nordkysten indgår og fastholder flere flerårige aftaler inden for kloakrenovering, blandt andet med Hofor og Københavns Kommune. Nordkysten får også stadig flere opgaver inden for vandforsyning, som fordrer specialistkompetencer og evnen til at arbejde med anlæg og service på bonna ledninger og store trykledninger.

Den igangværende forstærkning af elnettet, som skal gøre nettet klar til mere elektrificeret transport, betyder også at Nordkystens kompetencer inden for lednings- og tilslutningsarbejde efterspørges. Nordkysten udfører desuden stadig flere reparationer og fejlsøgninger på 132 og 400 kV ledninger og anlæg.

Ordrebeholdningen i Nordkysten er god, og Frank Schou Kruse forventer fortsat vækst i 2021.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder