Arkitekt- og ingeniørfirma fra Aalborg fusionerer med virksomhed fra Nibe, der arbejder med bolig- og erhvervsbyggeri.

En snak omkring et samarbejde om ingeniørydelser er nu endt med en fusion. Administrerende direktør hos BK Nord, René M. Larsen, og stifter og ejer af No.57, Henrik Pedersen, kunne begge se et stærkt kompetencematch mellem de to virksomheder. Den 1. december 2022 forener de sig derfor under banneret BK Nord.

- Vi er i gang med at implementere en ny 2025-strategi for at udvikle os til BK Nord 2.0, og det kræver kompetencer, vi ikke havde tidligere. No.57 bringer ny energi, kreativitet og innovativ tilgang, der rusker op i vores kultur og tilfører værdifuld erfaring med digitalisering, som vi har brug for til at løfte vores virksomhed til nye højder. Det er effektiv forandring fra dag ét, fortæller René M. Larsen.

Også hos af No.57-stifter Henrik Pedersen er der stor glæde over aftalen. Han ser frem til at bringe No.57’s kompetencer inden for BIM og 3D-modellering ind hos BK Nord sammen med sit hold af arkitekter og konstruktører.

Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

- Der er en klar mulighed for at tilføre hinanden kompetencer, der vil gøre os stærkere sammen. Vi er digitalt indfødte arkitekter med stor erfaring inden for bolig- og erhvervsbyggerier, som nu får en større organisation i ryggen til at udfolde sig endnu mere. Vi er gode i udviklingsprocesser og gode til at skubbe til kanterne. Så det er hvad vi skal tilføje til kulturen hos BK Nord, fortæller Henrik Pedersen, der får titlen som salgs- og udviklingschef hos BK Nord. BK Nord 2.0

Hos BK Nord er arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører samlet under ét tag og med al den faglighed, der følger. Med fusionen vokser BK Nord fra 19 til 27 medarbejdere og er allerede nu på jagt efter yderligere tre nye medarbejdere.

Henrik Pedersen skal være ansvarlig for implementeringen af den nye strategi.

- Jeg har fået udviklingstøjlerne, så jeg kan få lov til at fokusere 100 procent på det, jeg brænder for – nemlig salg og udvikling, fortæller Henrik Pedersen.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 23. februar 2023.

Udover René M. Larsen og Henrik Pedersen kommer ledelsesgruppen til at bestå af Camilla Brunsgaard Fugmann, der er kreativ- og bæredygtighedschef, Bente Søgaard, der er brand- og konstruktionschef, samt Kenneth Møller Nielsen, der er tegnestue- og kvalitetschef.

BK Nord leverer totalrådgivning til landbrugs-, erhvervs- og privatbyggerier. Det nordjyske arkitekt- og ingeniørfirma med lokation i Aalborg har eksisteret siden 2009. Virksomheden havde i 2021 en bruttofortjeneste på knap 10,3 millioner kr., mens resultatet før skat lød på 440.000 kr. Efter skat lød overskuddet på knap 345.000 kr.

No.57 er et arkitekthus med base i Nibe i Nordjylland. Virksomheden beskæftiger 7 medarbejdere, som nu bliver en del af BK Nord. No.57 havde i 2021 en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kr., mens resultatet før skat landede på 340.000 kr. Efter skat lød overskuddet på 250.000 kr.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS