Koncernen beskæftiger sig både med udlejning af industriejendomme, landbrugsdrift og produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.

Svend Møller Hansen Holding er moderselskab for både industriproduktion samlet under DS Gruppen samt udlejning af industriejendomme, finansieringsvirksomhed og landbrugsdrift. Alle divisioner i moderkoncernen har præsteret en markant vækst i regnskabsåret 2020/2021.

DS Gruppen, der ledes af administrerende direktør Mads Møller Hansen, udgør størstedelen af holdingselskabets aktiviteter. DS Gruppen med de underliggende datterselskaber er en af Nordens største industrikoncerner indenfor stål og beton til byggeri, og de tegner sig da også for en betragtelig del af årets resultat. Regnskabet viser en samlet omsætning i DS Gruppens selskaber på 2,13 milliarder kr. og et nettoresultat på 221 millioner kr.

- Der summer af aktivitet i byggebranchen, men i lighed med mange andre brancher, er vi udfordret af stærkt stigende råvarepriser, mangel på materialer og ligeledes mangel på arbejdskraft. Store dele af byggebranchen fortsatte, nærmest uanfægtet, under corona-nedlukningerne, men den globale sundhedskrise influerer nu markedet i form af råvarekaos med eksplosive prisstigninger på både materialer og underentreprenørydelser. Det mærkes også i DS Gruppen og i vores datterselskaber. Det har stillet store krav til vores organisation og til kundernes beslutningshastighed i forhold til prisfastsættelse af råvareleverancerne. Men, vi har formået at holde momentum ­– vi har tilmed øget aktivitetsniveauet, så det ville være odiøst at beklage sig, når vi igen i år laver et historisk godt resultat, udtaler administrerende direktør Mads Møller Hansen.

Jylland: De nye brandkrav 2020, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 3. marts 2022.

- Den markante fremgang kommer blandt andet fra vores aktiviteter på de store boligbyggerier, der skyder op overalt i Danmarks største byer. Her har især DS Elcobyg og DS Stålprofil fået en god bid af kagen. DS Elcobyg har udvidet både produktion og lagerkapacitet for også at imødekomme en stigende ordretilgang indenfor industribyggeri. DS Stålprofil har endvidere mærket en stor efterspørgsel på tyndpladeprofiler til renoveringsprojekter, igangsat under coronapandemien og ikke mindst det tyske marked har været en stor aftager af virksomhedens produkter, uddyber han.

DS Flexhal har fortsat stor succes på det skandinaviske marked inden for lager- og logistikbyggerier, hvor de med koncernproducerede byggematerialer positionerer sig som en meget stærk spiller i markedet.

DS Stålkonstruktion har også markeret sig med et godt år for produktion, montage og levering af stålkonstruktioner og de har især vækstet på eksportmarkederne.

JYLLAND: Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 26. april 2022.

De udenlandske salgsselskaber under DS Stålkonstruktion og DS Stålprofil har bidraget med ordrer, ligesom de understøtter de danske selskaber med blandt andet ingeniør- og projekteringskræfter.

- Hele vejen rundt i vores koncern – på tværs af selskaber, afdelinger og lande oplever vi, at synergieffekten mellem vores selskaber er realiseret til en markant fremgang i det samlede årsregnskab for DS Gruppen A/S, forklarer Mads Møller Hansen.

- DS Gruppen A/S kigger ind i et nyt regnskabsår med fortsat travlhed og fyldte ordrebøger. Vi glæder os over, at der er gang i hjulene og sætter vores lid til, at de turbulente coronaeffekter er midlertidige og tror på, at markedet stille og roligt vil stabilisere sig, siger Mads Møller Hansen.

De øvrige divisioner under Svend Møller Hansen Holding A/S har også genereret solide afkast. Både udlejning af industriejendomme, landbrugsdrift og finansieringsvirksomhed, der sorterer under koncernchef Svend Møller Hansen, har oplevet vækst.

JYLLAND Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

- Vi har haft et godt år indenfor vores udlejningsvirksomhed, hvor erhvervslejemål med solide lejere er vokset i Hobro, Århus, Køge og på Lolland. Vores aktiviteter i Rødby har været overskudsgivende forretninger og i området ved Femern-forbindelsen har vi forespørgsler på yderligere lejemål. I Hobro er der lokalplanlagt et nyt industriområde på 120.000 kvm ved motorvejsafkørslen i Onsild, som en fortsat udvidelse af erhvervsområdet, fortæller Svend Møller Hansen.

Han peger på, at koncernens landbrugsdrift og finansieringsvirksomhed ligeledes har tegnet sig for tilfredsstillende overskud.

Koncernen Svend Møller Hansen Holding havde i 2021 en omsætning på 2,17 milliarder kr. og et overskud efter skat på 313 millioner kr.

 


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND