Nordicals landede i 2021 rekordomsætning. Det skyldes generel travlhed i branchen, hvor der sidste år blev handlet ejendomme for mere end nogensinde før.

Omsætningen for Nordicals 23 partnerdrevne erhvervsmæglerforretninger landede på 273 millioner kr i 2021, hvilket svarer til en stigning på over 30 procent i forhold til året før.

- Væksten er bredt funderet og dækker over, at vi er gået frem i hele landet. Vi har rigtigt stærke resultater i de store byer i 2021, men vi kan samtidig se, at investorerne også kigger udenfor de 4 største byer, hvor vi også er stærkt positioneret, siger Erik Andresen, administrerende direktør i Nordicals.

Omsætningsrekorden kommer efter et år, hvor der på landsplan blev handlet ejendomme for et større beløb end tidligere set.

- Vi har selvfølgelig taget vores bid af kagen i et kraftigt voksende marked, og vi har set vækst både på capital markets-segmentet og i de mindre handler, fortæller Erik Andresen.

Ejendomsmarkedet i inflationstiden. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

På trods af stigende renter, inflation og usikkerhed, blandt andet som følge af brudte forsyningskæder og krigen i Ukraine, har der været god aktivitet hos Nordicals i starten af 2022.

- Vi har oplevet et højt aktivitetsniveau fra starten af året, og de første 6 måneder af året kan sammenlignes med første halvår 2021. Vores forventninger til 2. halvår af 2022 er naturligvis præget af, at der er mange faktorer, der påvirker markedet. Investorerne skal vænne sig til, at forskellen mellem lånerenten og afkastet er indsnævret – det giver pt. et afventende marked. Interessen og efterspørgslen er dog fortsat stor – både fra danske og udenlandske investorer – og derfor forventer vi også at aktiviteten på ejendomsmarkedet bliver fornuftig i andet halvår, fortæller Erik Andresen.

Erhvervsmæglerkæden har rundet 200 medarbejdere på tværs af landet.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning