Christian Kielgast overtager Knud Larsens ejerandel i Nordic Hotel Consulting, og samtidig indtræder Emil Lindvang Bentsen som partner.

Med virkning fra den 1. januar 2019 har Christian Kielgast overtaget ejer- og lederskab af Nordic Hotel Consulting med kontorer og konsulenter i København, Stockholm, Oslo, Helsinki og Reykjavik.

Ejerskabet er overtaget fra Knud Larsen, der etablerede virksomheden i 2004. Christian Kielgast har været partner siden 2007, og sammen har Knud Larsen og Christian Kielgast udviklet selskabet fra en mindre dansk virksomhed til at være Nordens største hotelrådgivningsselskab.

- Jeg er glad ved og stolt af at videregive stafetten til Christian Kielgast, som har været en del af NHC siden 2007. Jeg er sikker på, at han vil sikre væksten i NHC. Efter 43 år i denne branche vil jeg fremadrettet have større fokus på hjemmelivet, siger Knud Larsen.

Knud Larsen fortsætter i Nordic Hotel Consulting som seniorrådgiver med fokus på interim-mangement og turismeudvikling på det danske marked i tæt samarbejde med Sarah Sonne Person som har været tilknyttet Nordic Hotel Consulting siden 2008.

NB! Airbnb - professionel udlejning. Kurset afholdes d. 23. maj 2019.

- Jeg overtager en virksomhed, som har været i konstant vækst siden begyndelsen i 2004 – en udvikling jeg ser meget frem til at udbygge i fremtiden. NHC har etableret sig som et naturligt omdrejningspunkt for udviklingen af hotelindustrien i Norden. Denne position glæder jeg mig til at udbygge. Vi har igennem de seneste år udvidet vores tilstedeværelse i hele Norden og råder idag over et unikt team af konsulenter, som sikrer vores kunder optimal rådgivning i hele Norden. Jeg er særskilt glad for, at Emil indtræder som partner og vil være med til at præge udviklingen af selskabet fremadrettet. Det er af afgørende betydning, at vi løbende langtidssikrer virksomheden. Med dette samlede generationsskifte har vi taget et vigtigt skridt. Det har været en fornøjelse og et privilegie at udvikle virksomheden sammen med Knud, siger Christian Kielgast.

Samtidig med Christian Kielgasts overtagelse af selskabet, er Emil Lindvang Bentsen indtrådt som partner. Emil har været tilknyttet NHC siden 2014.

- At indtræde som partner i NHC er for mig personligt samt professionelt en stor bedrift. NHC har en meget stærk trackrecord og nyder stor anerkendelse i markedet, og det er derfor med stor respekt og ydmyghed, at jeg indtræder i det ledende arbejde fremover. Hotelmarkedet er i rivende udvikling, og jeg ser frem til at bidrage yderligere til vores branche, siger Emil Lindvang Bentsen

Nordic Hotel Consulting er Nordens største og førende specialiserede hotelrådgivningsselskab. Med kontorer i København, Stockholm, Oslo, Helsinki og Reykajvik, tilbyder selskabet developere, investorer og banker rådgivning om udvikling af hoteller, markeds- og feasibility analyser, operatørsøgning og kontraktsforhandling, transaktioner, interim-management og turismeudvikling.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.