Niam har købt 782 nøglefærdige boliger i 5 jyske byer. Porteføljen består af 10 ejendomme med 646 rækkehuse og 136 lejligheder, der alle er bygget af Birch Ejendomme

Niam har købt 10 ejendomme med 782 boliger af af Birch Ejendomme, som tidliger har leveret omkring 1.200 boliger til Niam. Når ejendommene er færdige, vil de have en DGNB-miljøcertificering.

Ejendommene ligger i henholdsvis Aarhus, Silkeborg, Kolding, Randers og Fredericia og omfatter i alt 70.000 kvm, hvilket giver en gennemsnitlig størrelse på 88 kvm per bolig.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

- Vi er glade for at fortsætte vores forhold til Birch Ejendomme, der løbende leverer boliger af høj kvalitet, der imødekommer markedets behov, siger Michael Berthelsen, der er landechef for Niam Danmark.

Derudover er det en vigtig faktor for Niam som samfundsudvikler, at husene er miljømæssigt bæredygtige, hvilket vil blive bekræftet med en DGNB-certificering, siger han videre.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 28. september 2021.

Boligerne vil blive leveret over en periode på 2 år, hvor den første overdragelse skal finde sted i september 2021 og den sidste i oktober 2023.

- Hos Birch Ejendomme er vi meget glade for at kunne udvide vores tætte forhold og vores professionelle samarbejde med Niam gennem denne transaktion, og at en så anerkendt nordisk investor har et fortsat ønske om at drive ejendom transaktioner med os, siger Thomas Bertelsen, partner hos Birch Ejendomme.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030