Newsec Datea har indgået aftale med konsortiet AG-NREP om at udleje 125 boliger i den nye ejendom Nordhuset på Richard Mortensens Vej i Ørestad Syd.

Newsec Datea står for udlejningen af 125 lejligheder, som konsortiet AG-NREP opfører i Ørestad Syd. Den 1. etape af boligerne er klar til indflytning i maj og bliver allerede nu præsenteret på hjemmesiden nordhuset.com, ligesom der løbende holdes åbent hus-arrangementer.

- Arkitektgruppen har været med i udviklingen af Ørestad Syd fra starten, hvor vi har bygget omkring 650 nye boliger siden 2010. Ørestad Syd er et område, hvor visionerne virkelig er lykkedes, og en interessant ny bydel er blevet skabt med en blanding af natur og kultur. Vi er overbevist om, at lejlighederne i Nordhuset hurtigt bliver lejet ud, siger Robin Feddern, administrerende direktør i Arkitektgruppen, der er en del af AG-NREP.

NB! Mod BR 30 - Energikrav i kommende bygningsreglementer. Kurset afholdes d. 19. juni 2018.

Nordhuset ligger med direkte udsigt over Kalvebod Fælled. Bygningen rummer 2-5-værelses lejligheder fra 65-149 kvm – heriblandt duplexlejligheder på 1. og 2. sal med egen sydvendt terrasse i lukket gårdrum og 2-værelses egoistlejligheder på 9. og 10. sal med udsigt over fælleden og byen.

Lejlighederne er opført i lys skandinavisk stil med kvalitetskøkkener fra Invita, badeværelser med gulvvarme, vaskesøjle og separat bruseniche. Ejendommen har elevator, dørtelefon, affaldsskakt, store lyse opgange og mulighed for cykelparkering i kælderen. Under det fælles gårdanlæg findes er stort p-hus, som drives af By og Havn.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked