Entreprenøren NCC har indgået aftale med den almene boligorganisation Alabu Bolig i Aalborg om at renovere, sammen- og ombygge 138 lejligheder. Kontrakten lyder på 92 millioner kr.

NCC og Alabu Bolig har indgået kontrakt om at renovere, sammen- og ombygge 138 lejligheder, der skal blive til 117 lejligheder. Bebyggelsen i det aalborgensiske Grønlænderkvarter består af 4 fritstående boligblokke i 3 etager samt kælder.

Der er tale om en gennemgribende renovering. Den omfatter ny tagbeklædning, nye vinduer og døre i facade, nye altaner, efterisolering af facade, ligesom der vil ske en indvendig totalrenovering. Boligerne gøres mere tilgængelige og nogle sammenlægges. Desuden bliver der etableret indvendige elevatorer. Der etableres nyt bad, ventilationsanlæg og delvis nye installationer. Beboerne bliver genhuset i byggeperioden.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 19. april 2018.

- Beboerne vil i sidste ende få mere moderne, tilgængelige og sunde lejligheder med et lavere energiforbrug. Det er et godt udgangspunkt for en bedre hverdag og et trygt og rart sted at bo, siger Frank Bo Lassen, områdechef i NCC Danmark.

Hovedentreprisen vil blive udført af NCC’s egne håndværkere og lokale fagentreprenører. Når byggeriet er på sit højeste vil der være behov for 50-70 håndværkere, hvoraf 10 procent vil være lærlinge. Der er klare fordele ved at kunne benytte sig af lokal arbejdskraft.

NB! Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig . Konferencen afholdes d. 30. august 2017.

- Vi har stor tradition for at anvende lokal arbejdskraft, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at alle på byggepladsen kan vise hensyn til naboerne, så renoveringen foregår sikkert og trygt. Det er helt afgørende for os, siger Frank Bo Lassen.

Renoveringen begyndte den 15. august 2017 og forventes færdig oktober 2019.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS