Den tidligere mangeårige direktør for Dansk Byggeri Lars Storr-Hansen bliver en del af NCC’s markeds- og udviklingsafdeling.

Lars Storr-Hansen bliver ny public affairs- og udviklingsdirektør hos NCC, oplyser entreprenørselskabet.

- Det er en styrkelse af vores markedsfokus, at vi nu får Lars Storr-Hansen med på holdet, siger Palle Bjerre Rasmussen, direktør i NCC Building Danmark.

Jylland: Plejeboliger for 25 milliarder. Konferecen afholdes den 1. december 2022.

- Som tingene udvikler sig i øjeblikket, kan vi næsten ikke komme tæt nok på markedet og de økonomiske- og politiske strømninger, der definerer vores arbejdsbetingelser - og hvis der en, der har erfaringen inden for dette område, så er det Lars, uddyber han.

I rollen som public affairs- og udviklingsdirektør bliver Lars Storr-Hansen ansvarlig for markedsøkonomiske analyser, politiske relationer og samarbejdet med brancheorganisationer og netværk.

- Entreprenørerne er for alvor kommet i fokus som samfundsaktører, der vejer tungt både i økonomien og i den grønne omstilling, og det er blevet meget vidensintensivt at navigere i de store forandringer og nye rammevilkår, der rammer for tiden, siger Lars Storr-Hansen.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

- Det bliver super spændende for mig at bringe min erfaring i spil sammen med NCC’s ledelsesteam, og jeg glæder mig til at arbejde indefra i en af branchens største virksomheder, og være med til at fortsætte NCC’s udvikling som en af dem, der sætter standarderne i bygge- og anlægssektoren, siger han videre.

Lars Storr-Hansen tiltræder hos NCC i dag, den 15. august 2022.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.