Aktivitetsniveauet er højt i byggebranchen i øjeblikket, hvor beskæftigelsen når det højeste niveau i 13 år. Udviklingen mærker man hos modulproducenten ABC Pavilloner, hvor man har været i gang med at opruste på medarbejderfronten og alene i administrationen netop ansat 3 nye profiler

Der er ekstraordinært travlt i bygge- og anlægsbranchen. Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik er beskæftigelsen i 1. kvartal af 2021 steget med 3,7 procent siden den første nedlukning i foråret 2020 – og dermed har beskæftigelsen nået det højeste niveau i 13 år. En af de byggevirksomheder, der har rekrutteret for dels at følge med efterspørgslen og dels at sikre sig større andele i markedet, er modulproducenten ABC Pavilloner i Engesvang.

- Byggebranchen har nærmest oplevet et boom det seneste halve år, og vi kan bestemt nikke genkende til, at aktivitetsniveauet er steget. Trods nedlukningen i foråret, som satte en bremse for byggeriet kortvarigt, har vi haft gang i flere store projekter, fortæller direktør i ABC Pavilloner, Kjeld S. Facius.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 28. oktober 2021.

Med 3 nye ansættelser i administrationen vil man ifølge Kjeld S. Facius blandt andet styrke modulbyggerens grønne profil, da virksomheden har sat som mål at reducere CO2-udledningen med 50 procent i 2025 sammenlignet med niveauet i 2019. ABC Pavilloner har nemlig ansat de 2 bygningskonstruktører Nikolaj Molsbak Grønbæch fra Herning og Thomas Kildeby Pedersen fra Silkeborg, hvor især Thomas netop bliver ansvarlig for at udvikle denne del.

- Vi arbejder med og producerer efter en grøn virksomhedsstrategi med fokus på bæredygtige løsninger og fleksible indretningsmuligheder af høj kvalitet i vores byggeri. Herunder er en del af strategien at stræbe efter bæredygtige certificeringer såsom DGNB-certificering for også at kunne dokumentere og kvalitetssikre vores tiltag på området, siger Kjeld S. Facius.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

Herudover er hensigten også at intensivere virksomhedens salgs- og markedsføringsindsats, og derfor har virksomheden fra marts 2021 ansat Maria Krogh Weinreich fra Silkeborg som salgs- og marketingassistent.

Udover de 3 nyansættelser har ABC Pavilloner inden for det seneste år også ansat 2 nye profiler til tegnestuen samt en kvalitetsansvarlig.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.