I forsommeren 2018 fik Lintrup & Norgart til opgave at udvikle og udleje den tidligere Philips-fabrik på Amager.I løbet af foråret 2019 står Edison klar til de første nye lejere - heriblandt Maersk Tankers, som flytter ind med sine160 medarbejdere.

I forsommeren 2018 fik Lintrup & Norgart til opgave at udvikle og udleje den tidligere Philips-fabrik på Amager. Ejendommen var slidt ned og stod overfor en omfattende renovering og en helt ny identitet. Det var starten på en spændende proces og et tæt samarbejde omkring udviklingen af ejendommens anvendelse og koncept.

I dag er den gamle glødepærefabrik godt på vej gennem sin transformation, og ejendommen står i foråret 2019 klar til at byde velkommen til sine første nye lejere.

- Der er lagt utroligt mange ressourcer i opstarten af denne opgave fra alle i teamet bag Edison. Så at vi på så kort tid nu har indgået aftale med Maersk Tankers og yderligere har lejekontrakter ude til 6 forskellige virksomheder bekræfter, at vi sammen med Topdanmark Ejendom så helt rigtigt i forhold til ejendommens identitet og målgruppevalg, udtaler Jesper Norgart fra Lintrup & Norgart.

NB! Erhvervslejeloven og kontorhoteller - krav og ændringer. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2018.

- Interessen for huset er overvældende. Siden husets lancering i sommeren 2018 har der været kæmpe stor efterspørgsel på lejemålene, og vi er tæt på at indgå yderligere lejekontrakter på mere end 10.000 kvm, fortsætter Jesper Norgart.

Huset Edison er ifølge Jesper Norgart det perfekte match for fremsynede virksomheder i forhold til husets mission om at være et innovativt flerbrugerhus, der hylder fremsynethed, fremmer kreativitet og giver plads til fællesskab.

- Potentialet i Edison er enormt, og det glæder jeg mig til at indfri sammen med de kommende lejere, udtaler Martin Arildslund, Head of Asset Management & Underdirektør i Topdanmark Ejendom.

- Vi er stolte af aftalerne med vores nye lejere, og ser frem til at byde dem velkommen. Udlejningen betyder, at der nu er taget rigtig hul på det liv, huset får, slutter han.

Kontorhuset Edison ligger på Prags Boulevard 80/Holmbladsgade 133 og rummer foruden kontorlokaler en personalerestaurant, møde- og konferencecenter, tagterrasser og kaffelounge.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning