LE34 udvider partnerkredsen med optagelsen af 8 nye talenter. Dermed har landinspektørvirksomheden 42 partnere.

Med udnævnelsen af 8 nye partnere styrker LE34 partnerkredsen. De nye partnere er valgt ud fra deres høje faglighed og evne til at rådgive kunder, lede komplekse projekter og tænke nyt, oplyser virksomheden.

– Vi tror på, at dygtige mennesker motiveres af et højt fagligt niveau, og vi lægger stor vægt på at tilbyde vores medarbejdere de bedste muligheder for faglig og personlig udvikling. Som led i vores LE34 Talentprogram, tænker vi langsigtet og i succession. Vi har i LE34 brug for en dyb faglighed og dygtige ledere. Udnævnelsen af vores nye partnere er med til at værne om de dyder og ydelser, som har gjort LE34 til markedsledende i Danmark samt sikre udviklingen – både på den korte og den lange bane. Vores 8 nye partnere er netop sådanne mennesker, som både fagligt og ledelsesmæssigt er med til at styrke LE34, siger Kenneth Norre, der er administrerende direktør i LE34.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 27. april 2021.

De nye partnere i LE34 er Andreas Hodal, Henrik Kjær, Jes Juhl Jørgensen, Johnni Føns Jensen, Jon Vestergaard Jacobsen, Kim Verup, Peter Nielsen og Rune Wøhlk.

– Som partner glæder jeg mig til i endnu højere grad at kunne være med til at udstede retningslinjerne for virksomhedens udvikling og dermed værne om de dyder og værdier, der kendetegner LE34. Og jeg ser frem til både at opsøge nye områder inden for ejendomsudvikling og sikre, at ejendomsprojekter realiserer deres fulde potentiale, siger Henrik Kjær, der er landinspektør og afdelingsleder i LE34 København og en af branchens førende eksperter i forbindelse med due diligence ved køb og salg af fast ejendom.

LE34 er med 26 kontorer og 400 medarbejdere Nordens største landinspektørfirma. Virksomheden arbejder for bygherrerådgivere, byggebranchen, forsyningsselskaber, landbruget, private og den offentlige sektor i ind- og udland.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter