By & Havn har solgt 8.000 etagemeter byggeret til ejerboliger i Ørestad Syd. Det er Ejendomsselskabet KUBEhusene, der opfører 82 lejligheder i Arenakvarteret, hvor der er fuld tryk på kedlerne.

I begyndelsen af august 2015 går startskuddet til salget af KUBEhusenes 82 ejerboliger. Projektet rummer 2, 3 og 4 værelses lejligheder. Byggeriet KUBEhusene forventes at være indflytningsklart primo 2017.

Kubehusene kommer til at ligge i kanten af Arenakvarteret i Ørestad Syd, nær den kommende Kanalplads, som bliver Arenakvarterets ansigt og samlingssted, men også nær den kommende Royal Arena og med kort afstand til Ørestads Boulevard, Metroen og regionaltoget i Ørestad City.

- Ørestad Syd bobler af dynamik. Blandt andet hér i den nordlige del er der fuld fart på udviklingen. Royal Arena har fået monteret en del af sin kæmpemæssige tagkonstruktion, Copenhagen Towers North Tower er stort set færdigbygget, infrastrukturen i området forandrer sig nærmest fra dag til dag - og ikke mindst så buldrer det afsted med boligsalget i områdets boligbyggerier, siger administrerende direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

Det er arkitektfirmaet Adept, der har tegnet KUBEhusene. Byggeriet bliver kendetegnet ved de særlige forskydninger i byggeriet – som store terninger, der ligger ovenpå hinanden. Alle boliger får store altaner og naturligvis en spektakulær udsigt over Ørestad og fælleden.

KUBEhusene opføres af H Projects, som blandt andet også har stået bag VM husene, VM Bjerget og senest 8TALLET.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning