Der er plads til yderligere 700 boliger i Roskilde Midtby, og fuldt udbygget vil Musicon kunne rumme 650 boliger og 80.000 kvm kontor og erhverv. Hør mere på konferencen "ROSKILDE: De store projekter" den 22. oktober 2020

Trods et lille fødselsunderskud er Roskilde Kommune vokset med knap 6.000 indbyggere siden 2009. Det skyldes en positiv nettotilflytning og en positiv nettoindvandring.

I de kommende 12 år forventer kommunen at vokse med 10.000 indbyggere eller omkring 900 indbyggere om året. Dermed nærmer kommunen sig 100.000 indbyggere.

Roskilde er ifølge Boliga nummer 22 på listen over kommuner med de dyreste kvm-priser på boliger med en pris på 27.600 kr. per kvm. Med undtagelse af Aarhus ligger alle de 21 kommuner, der ligger over Roskilde på listen, i Region Hovedstaden, så Roskilde Kommune er den dyreste kommune udenfor hovedstaden og Aarhus.

Der bliver ifølge kommunen bygget 700 boliger om året i Roskilde.

Hvilke planer og perspektiver for byudvikling er der i Roskilde Kommune? Hvad er behovet? Hvad er status og tidsplanen for igangværende byudviklingsprojekter? Hvilke områder ønsker kommunen at udvikle, og hvilke kommende udbud har kommunen? Hvad kommer den stigende befolkningstilvækst til at betyde for Roskilde?

Hør mere på konferencen ROSKILDE: De store projekter den 22. oktober 2020, hvor Vilfred Hvid , Plan- og udviklingschef i Roskilde Kommune, Plan & Udvikling, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS