Salget af grunde i erhvervsområdet Eco Valley i Faxe Kommune blev skudt i gang i april 2014, men først i forsommeren 2018 meldte købere sig på banen. Nu er 4 grunde solgt.

Ifølge SN.dk var nedrivningsfirmaet Jens H. Hansen den første køber af en grund i Eco Valley i lige ved siden af E47 motorvejsnettet. Senere har også Johs. Møllers Maskiner og AB Lauridsen Maskiner købt grunde i området.

- Det bliver skønt at få plads til det hele. Vi bygger praktisk; der bliver kontor, lager, montage og vaske-område på de 2.500 kvm, siger Steffen Højager Hansen, partner i AB Lauridsen Maskiner, til avisen.

NB! Ringsted investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 4. oktober 2018.

I Eco Valley er der plads til forskellige størrelser af virksomheder. Den mindste grund er på 5.165 kvm, mens den største enkeltstående grund er på 13.411 kvm. Det er derudover muligt at købe flere matrikler på samme tid, hvorved erhvervsgrunden kan sammensættes til en størrelse, der dækker særlige behov. Kvm-priserne starter på 155 kr. og matriklerne er prissat ud fra deres beliggenhed i forhold til motorvejen. Jo tættere en grund befinder sig til motorvejen, desto højere værdi har den.

Faxe Byråd har dog besluttet at nedsætte prisen på Symbiosen 11 på grund af pålagte restriktioner i forhold til udnyttelsen af grunden.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter