Svenske Klövern kommer ud af 2018 med et resultat på 2,6 milliarder kr. I løbet af året etablerede selskabet sig i København, hvor man er på jagt efter flere kontorejendomme efter købet af Codanhus for 1,44 milliarder kr. af Dades.

Svenske Klövern oplyser, at selskabet i 2018 øgede sine indtægter med 7 procent fra 2,16 milliarder kr. til 2,36 milliarder kr. Resultatet før skat landede på 2,63 milliarder kr. mod 2,29 milliarder kr. året før.

- 2018 har på mange måder været et fantastisk år for Klövern. Igen præsenterer vi et stærkt resultat. Udviklingen af forretningen har været helt i top. Inden for udlejning har vi skabt ny fremgang, og projektudviklingen har fortsat skabt betydelig værdi. I løbet af året etablerede vi også Klövern internationalt gennem opkøb i både København og New York, udtaler Rutger Arnhult, VD i Klövern.

NB! Kontorudvikling: Kontorer i det digitaliserede arbejdsmarked. Konferencen afholdes d. 18. juni 2019.

Han glæder sig over, at Klövern allerede har nået 4 milliarder kr. i ejendomsværdi i København, hvilket svarer til 8 procent af selskabets samlede ejendomsportefølje.

- Vi er åbne for yderligere opkøb af kontorejendomme i særligt København og New York, siger Rutger Arnhult.

Klövern har i mange år været en stor aktør inden for kontorhotelker under brandet First Office. Konkurrencen er steget de seneste år gennem nye aktører og et produktudvalg, og der udvides og raffineres. First Office har i dag 62 kontor hoteller i 12 svenske byer. I 2019 er ambitionen at åbne yderligere 8 kontorhoteller i blandt andet København.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030