Jyske Bank udskifter sine nuværende lokaler på Toldbod Plads og Nytorv i Aalborg med spritnye kontorfaciliteter i et endnu ikke opført kontorhus på Østre Havn, der ventes at være klar til ibrugtagelse enten omkring årsskiftet 2022/23.

Endnu en lejeaftale til et endnu ikke opført kontorhus på Østre Havn i Aalborg er nu på plads. Det står klart efter entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard har indgået en aftale med Jyske Bank om en 1.100 kvm stor etage i det kommende kontorhus, der også skal huse Nordjyske Medier, på hjørnet af Nyhavnsgade og Musikkens Plads.

- Vi glæder os til at etablere vores nye domicil på Østre Havn, hvor placeringen ikke kunne være bedre. Området ligger rent logistisk meget attraktivt i det centrale Aalborg, mens det samtidigt er let tilgængeligt for såvel medarbejdere som kunder, ligesom parkeringsmulighederne er helt i top i det nærliggende nybyggede parkeringshus. Derudover har området udviklet sig rigtig positivt gennem de senere år, og det glæder vi os rigtig meget til at blive en del af, lyder det fra Erhvervscenterdirektør, Mette Søgaard hos Jyske Bank.

Med flytningen får Jyske Bank mulighed for at samle både Erhverv, Private Banking Nord og Nytorv Privat på én lokation i Aalborg og samtidig give kunderne en eksklusiv oplevelse i det nye smukke hus, udtaler Private Banking direktør Bjørn Nørbak hos Jyske Bank.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2020.

Hos A. Enggaard, der står bag udviklingen af Østre Havn, glæder man sig også over aftalen med Jyske Bank.

- Vi er meget tilfredse med nu at have endnu en lejeaftale på plads. Der bliver tale om et moderne og fleksibelt kontorhus med mulighed for, at den enkelte lejer kan indrette sit eget lejemål, som det ønskes. Kontorhuset vil primært henvende sig til liberale erhverv og indrettes desuden med fællesfaciliteter som møderum samt en fælles kantine på øverste etage med udsigt til fjorden, Musikkens Hus og byen. Selvom projektet endnu er forholdsvis nyt, mærker vi en stor interesse, og vi ser derfor meget frem til at realisere det, fortæller afdelingschef hos A. Enggaard, Anton Hessellund.

- Samtidig markerer udviklingen af hjørnet ud mod Nyhavnsgade og Musikkens Plads fuldendelsen af den vestlige del af Østre Havn, og det er endnu en vigtig milepæl for den nye bydel, der de senere år har gennemgået en transformation fra industriområde til en moderne og levende bydel med lejeboliger, ejerboliger, fællesaktiviteter, erhvervsliv, dagligvareindkøb og ikke mindst den blomstrende Stjernepladsen med udadvendte funktioner som caféer og restauranter.

Det nye kontorhus kommer til at rumme cirka 250 kontorpladser fordelt på godt 6.000 kvm.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri