En domicilejendom på Mose Allé 7A i Rødovre er netop blevet solgt for 6,5 millioner kr. Den tidligere ejer SignF har haft kontorer i ejendommen siden 2006.

Mose Allé 7A i Rødovre er netop blevet solgt for 6,5 millioner kr. Ejendommen har et etageareal på 733 kvm og grundareal på 1.671 kvm og indeholder kontor-, lager- og produktionsfaciliteter.

Ejendommen er tidligere anvendt som rammefabrik, men er de sidste 15 år benyttet som kontorer for IT-produktionsvirksomheden SignF, som nu har solgt til en virksomhed, der skal bruge det som eksternt lager til genbrugstøj. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den velbeliggende ejendom.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

- Det er en meget speciel ejendom, ikke mindst fordi den tidligere er brugt som rammefabrik og derfor har højt til loftet og både høje og brede døre, men også fordi der er vinduer hele vejen rundt om bygningen. Den er speciel, og så ligner den ikke særligt mange andre ejendomme, og den henvender sig da heller ikke til alle, så vi er glade for at vi netop har solgt ejendommen, siger Henrik Wagner, ejer og grundlægger af SignF.

Mose Allé 7A er i stueplan indrettet med kontorer og lagerrum i varierende størrelser.

- Det er en interessant ejendom med mange anvendelsesmuligheder og et yderst stort potentiale. Vi har netop formidlet salget af ejendommen til en virksomhed, der skal bruge det som eksternt lager til genbrugstøj. Flere af rummene kan indrettes til lager, showroom og kontor, siger Thomas Møller Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter