Efter 4 år har Danica Ejendomme endeligt fået udlejet de 4 øverste etager i kendt bygning i Vejle. Lokalerne skal huse international hotelkæde, som dermed får sit første danske hotel.

Hotelkæden B&B Hotels åbner ifølge VAFO.dk i 1. kvartal 2023 sit første danske hotel i den såkaldte Lilly-bygning i Vejle. Bygningen ejes af Danica Ejendomme, som udlejer de 4 øverste etager til hotelkæden.

Kolding: Store projekter. Konferencen afholdes den 23. september 2021.

- Med husets placering centralt i byen og med stationen helt tæt på er det ideelt med et hotel. Derfor er vi også glade for, at vi har landet en aftale med en hotellejer, der har planer om at ekspandere i Danmark, siger Thomas Engstrøm, der er chief portfolio manager hos Danica Ejendomme, til VAFO.dk.

Bygningen omfatter 5 etager, og stueetagens butikslokaler er udlejet til elektronikbutikken Blue City og Lucky's Sports-Bar.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

I løbet af efteråret 2021 går Danica Ejendomme i gang med at ombygge de 4 øverste etager, så det nye hotel kan stå klar i 1. kvartal 2023.

Danica købte den knap 4.300 kvm store ejendom i 2017 for 37,4 millioner kr., skriver VAFO.dk.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne