Undersøgelser viser, at 80.000 overvejer at flytte i seniorbofællesskab inden for de næste 5 år. Hør mere på konferencen "Seniorboliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri" den 8. oktober 2019.

Den hastigt aldrende befolkning betyder, at der er stor efterspørgsel på seniorboliger. Den stigende interesse gælder i stor grad også seniorbofællesskaber, som vinder større og større udbredelse. 

Hvilke typer boliger retter efterspørgslen sig efter? Leje-, eje-, almene- eller andelsboliger? Og hvem køber eller lejer seniorboliger? Hvordan segmenterer man kundegruppen? Og skal et bofællesskab anlægges "bredt" så det appellerer til alle, eller skal man sigte efter mere snævre målgrupper.

Hvorfor bygges der ikke flere bofællesskaber for ældre på trods den store efterspørgsel? Kommer der et marked for drift af seniorbofællesskaber?

Hør mere på konferencen Seniorboliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri den 8. oktober 2019, hvor Peter Schnell Jensen, Senior Manager i PwC Real Estate, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her, og du kan tilmelde dig her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter