Der er behov for at opføre cirka 4,2 millioner kvm boliger i København fra 2019 til 2031. Hvor og hvad skal der bygges? Hør mere på konferencen "Ny Byggeplan for KØBENHAVN frem til 2031" den 28. januar 2020.

Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune vurderer, at der er behov for at opføre cirka 4,2 millioner kvm boliger og cirka 2,4 millioner kvm erhverv og institutioner i kommunen fra 2019 til 2031.

Hvad siger Kommuneplanen om boligbyggeriet. Hvor og hvad skal der bygges? Hvilke krav vil der blive stillet til boligstørrelse? Skal der være flere mindre boliger og flere almene boliger?

Efter planen skal der opføres 12.000 ungdomsboliger frem mod 2031. Skal der bygges flere seniorboliger? Og skal der bygges bofællesskaber og alternative boformer?

Hør mere på konferencen Ny Byggeplan for KØBENHAVN frem til 2031 den 28. januar 2020, hvor Tue Rex, kommunalplanprojektleder i Københavns Kommunes Center For Byudvikling, er blandt oplægsholderne. Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS