HusCompagniet udbygger sin position på B2B-markedet med 49 nye rækkehuse i Ringe på Fyn. Byggeriet forventes at starte op i 4. kvartal 2021 i år og er det seneste resultat i HusCompagniets vækststrategi på rækkehusområdet.

HusCompagniet iværksatte i 2020 et nyt strategisk fokus på salg af rækkehuse til professionelle investorer som tillæg til koncernens kerneforretning for nybyggede huse til private. Det har siden da ført til flere store rækkehusprojekter, og i denne uge landede HusCompagniet så en ny aftale. Det drejer sig om opførelse af 49 rækkehuse på bygherres jord til udlejning i Ringe uden for Odense.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

- Vi ser fortsat et stort potentiale på rækkehusområdet, som er blandt vores helt store strategiske fokusområder. Vi gik ind på markedet sidste år, og vi ser allerede nu potentialet konkretisere sig i en stigende markedsandel på området, siger administrerende direktør i HusCompagniet, Martin Ravn-Nielsen.

I 1. halvår 2021 omsatte selskabet for 2,04 milliarder kr., hvoraf 239 millioner kr. kom fra rækkehusområdet. HusCompagniet forventer en samlet omsætning på omkring 500 millioner kr. på rækkehuse i 2021 og forventer at sælge omkring 500 huse om året inden for de næste 2-4 år.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 15. september 2021.

- HusCompagniet har bygget rækkehuse til private gennem det sidste årti. Det er derfor glædeligt at vores solide byggeerfaring og seneste satsning på området betyder at flere og flere vælger os til, tilføjer Søren Ravn, direktør for B2B.

Projektet ligger i Ringe på Fyn og udgør 4.470 kvm. Rækkehusene bliver henholdsvis 80, 90, 100 og 110 kvm store. Byggeriet forventes at starte i 4. kvartal i år, og de første lejere kan efter planen flytte ind i løbet af 2022.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS