Taurus Ejendomsadministration har i 2020 haft en vækst på 30 procent, og selskabet forvalter nu ejendomme for cirka 30 milliarder kr.

Med en vækst i forretningen på mere end 30 procent og en betydelig resultatfremgang har Taurus i 2020 konsolideret sin position blandt Danmarks største administratorer af investeringsejendomme for professionelle ejendomsinvestorer.

JYLLAND: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

Taurus Ejendomsadministration har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2020, som viser en bruttofortjeneste på 36,2 millioner kr., hvilket svarer til en fremgang på 32 procent i forhold til 2019. Resultatet før skat er steget med 43 procent og udgør for 2020 4,4 millioner kr. mod 3,1 millioner kr. i 2019. Det er samtidig bedste resultat i virksomhedens historie.

- Vi er stolte af, at vi i Taurus med vores fokuserede strategi på professionel ejendomsadministration med best-in-class finansiel rapportering for store danske og internationale ejendomsinvestorer på 12 måneder har løftet vores forretningsvolumen med mere end 30 procent, og vi forvalter nu ejendomme for cirka 30 milliarder kr., udtaler Thomas Windtberg, partner og administrerende direktør i Taurus Ejendomsadministration.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

Efter skat lander årets resultat i 2020 på 3,4 millioner kr. mod 5,1 millioner kr. året før. Balancen viser en egenkapital på 8,6 millioner kr.

- Vi er stolte over, at Taurus fortsætter sin imponerende vækst med en fortsat høj lønsomhed. Væksten er ikke skabt ved at etablere sig inden for nye forretningsområder, men ved at fokusere på kerneforretningen: Vi gør i Taurus det, som vi er bedst til. Der er grund til at takke ledelse og medarbejdere i Taurus for en fremragende og dedikeret indsats med fokus på kvalitet og værdiskabelse for vores kunder, supplerer Peter Winther, bestyrelsesformand i Taurus.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

Som en del af sikringen af den fremtidige organisation er chef for forretningssupport og -udvikling Anne Sofie Hovgaard blevet udnævnt underdirektør i Taurus.

- Taurus har øget sin organisation med over 20 medarbejdere i løbet af 2020. I et år præget af corona, hvor man i lange perioder har måtte arbejde hjemmefra, kræver integration af nye medarbejdere en helt speciel indsats. Det er et stort fokus for 2021 at konsolidere organisationen og sikre, at Taurus også fremadrettet vil levere markedets bedste administrationsydelser til vores gode kunder, slutter Thomas Windtberg.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter