De 3 dyreste villaer i Aarhus koster henholdsvis 20, 25 og 30 millioner kr. Den dyreste villa ligger i Risskov og omfatter 451 kvm.

Trods for en prisjustering i 2 millioners-klassen er det en villa i Risskov, der er tilbage på pristronen som den dyreste i Aarhus, mens en ny villa på markedet er rykket direkte ind på pladsen som Aarhus’ næstdyreste villa. Det skriver boligsiden Boliga.

Men selvom der skal lægges henholdsvis 25 og knap 30 millioner kr. for adresserne, er Aarhus fortsat en bid vej efter hovedstaden. Landets dyrest udbudte hus ligger nemlig i Lyngby lige nord for København og koster 68 millioner kr.

Her er Aarhus’ dyreste villaer

Strandvænget 5A, Risskov
Pris: 29,8 millioner kr.

Navnet er Rosengaarden, og postnummeret hører til blandt Aarhus-områdets mest eksklusive: Risskov. Vil du være ejer af Aarhus' for øjeblikket dyreste villa, skal der lægges 29,8 millioner kr. Og selvom det kan lyde af meget, er villaen nu på markedet til en pris, der er justeret 2,2 millioner kr. ned.

For beløbet får man en villa på 451 kvm, der i salgsopstillingen beskrives som "moderne luksus". Af detaljer kan nævnes hall, havudsigt og en ekstra lejlighed - eksempelvis til teenageren.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 28. november 2018.

Flakvej 34, Risskov
Pris: 25 millioner kr.

Der er udsigt over Aarhus Bugt og skyline fra dette 259 kvm store hus, der ligger i første række til havet i Vejlby Fed - ligeledes i den mondæne forstad Risskov. Adressen har netop ramt markedet, og er det her, du fremover gerne vil modtage din post, så er det 25 millioner kr., der skal betales.

I huset findes blandt andet en forældre-afdeling med tilhørende walk in-closet og stort badeværelse, et køkken med specialdesignet køkkenvask og et vinrum med plads til 870 flasker vin.

P. Heises Vej 10, Aarhus C
Pris: 19,5 millioner kr.

Aarhus Kommunes for øjeblikket tredjedyreste villa ligger direkte ud til Mindeparken og Marselisborg-området syd for Aarhus by.

Her får man en patriciervilla med 236 bolig-kvm, der blandt andet fordeler sig på stuer en suite, køkken-alrum og flere værelser og badeværelser.

Under selve boligen er der blandt andet en vinkælder med specialbyggede reoler.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS