Region Sjælland - og især Vest- og Sydsjælland - har oplevet et stort fald i antallet af tomme industrilokaler, som særligt i Ringsted er en mangelvare. Henrik Nikolajsen, partner og erhvervs- og ejendomsmægler fra Nybolig Erhverv, taler den 4. oktober 2018 om erhvervsejendomsmarkedet i Ringsted.

Indbyggertallet i Ringsted er steget med 10 procent inden for de sidste 10 år. Udviklingen går dermed stærkere end i København. Befolkningsprognoser spår, at Ringsted vokser med over 5.000 indbyggere de næste 10 år. Også markedet for erhvervsejendomme er varmt i kommunen.

Region Sjælland har ikke haft så få tomme kontorer i 9 år og har samtidig danmarksrekord i færrest ledige kontorarealer, tomgangen er på 3,6 procent, hvor landsgennemsnittet er dobbelt så højt. Tomgangen for lager- og produktionslokaler i regionen er på kun 1,5 procent.

Området er derfor i bekneb for lokaler, og det er især i Ringsted og Slagelse, at efterspørgslen er betydeligt større end udbuddet. Hør mere på konferencen Ringsted: De store projekter, hvor Henrik Nikolajsen, partner og erhvervs- og ejendomsmægler fra Nybolig Erhverv, er blandt oplægsholderne.

Du kan læse hele programmet her og tilmelde dig her.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked