Colliers i Odense og Aarhus har formidlet handlen på vegne af det lokale boligudlejningsselskab, Søberg & Nielsen Holding.

Svenske Heimstaden har købt endnu en boligportefølje på Fyn, denne gang nordvest for Odense, hvor selskabet har erhvervet 78 rækkehuse med et samlet etageareal på 5.772 kvm. Rækkehusene fordeler sig på 4 mindre byer, hvoraf størstedelen ligger i havnebyen Bogense.

Odense: De store projekter. Konferencen afholdes den 19. april 2023.

- Investorerne efterspørger i højere grad tætte og lave boligbyggerier og generelt nyere boligmasse som er i drift. Vi oplever interesse på hele Fyn, men især i områder med et stærkt lokalsamfund og attraktive handle-, skole- og naturforhold. Og så er det altid eftertragtet med boligejendomme, som ikke ligger langt fra vandet, som det er tilfældet her, fortæller Mads Mehl Mortensen, der er erhvervsmægler hos Colliers i Odense.

Handlen er blandt andet blevet til via et samarbejde på tværs af Colliers’ afdelinger i Odense og Aarhus, hvor erhvervsmægler Tonny Yderholm tidligere har hjulpet Heimstaden med opkøb af boligporteføljer.

Udvikling og byggeri af rækkehuse: træ og mursten. Konferencen afholdes den 11. oktober 2022.

- Trods rentestigningerne ser vi stadig en overvægt af købere, så markedet er gunstigt for sælgere endnu. Især de større investorer søger mod vækstområder uden for København og Aarhus, hvor afkastet er højere, men hvor der fortsat er en god risikoprofil, hvilket denne transaktion vidner om, fortæller Tonny Yderholm.

Han tilføjer at, at tendensen gælder for de fleste investeringsmuligheder indenfor boligsegmentet, store såvel som små ejendomme. Dog er det især de veldrevne og større investeringsmuligheder, som er i høj kurs.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse