Tidligere landsholdsspiller har solgt en boligprojektgrund i Frydendal i Aalborg.

Som fodboldspiller fik Peter Rasmussen 13 kampe på det danske landshold. Siden har han skiftet fodboldstøvlerne ud med mursten og har netop solgt en udviklingsgrund på Rundvejen 6A i Aalborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af grunden.

– Da jeg købte grunden i 2014, syntes jeg, det var et fantastisk sted, og jeg havde store ambitioner for udviklingen. Planen var at lave et hyggeligt Bed & Breakfast, som jeg selv skulle drive. Udsigterne var dog lange, og jeg måtte ændre kurs undervejs. Da corona kom i spil, og gjorde det sværere at drive Bed and Breakfast, blev tanken egentlig at bygge med salg for øje. Jeg måtte bare erkende, at min erfaring på området var minimal, så jeg gik i en længere periode og overvejede, hvad det klogeste træk ville være. Så tog jeg fat i EDC Erhverv Poul Erik Bech, og derfra gik det ret stærkt, udtaler Peter Rasmussen.

– Med salget af Rundvejen 6A har jeg fået ryddet lidt ud i min portefølje, og det passer mig fint. Aktuelt har jeg 8 rækkehuse lidt uden for Aalborg og et enkelt erhvervslokale i Hinderup i Aarhus, siger den tidligere landsholdsspiller.

Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

Rundvejen 6A har et grundareal på 2.941 kvm, og lokalplanen giver tilladelse til at opføre boligbyggeri i 2 plan med en bebyggelsesprocent på op til 60 procent. Det er selskabet Frydenhøj ApS, der ejes af Michael Jensen og Bo Lynge Nielsen, som har købt projektgrunden.

– Planen er at opføre 24 lejligheder på 50 kvadratmeter og seks lejligheder på 77 kvadratmeter med redskabsrum samt 10 kvadratmeter altan til dem alle. Nedbrydningen af det eksisterende begynder allerede indenfor de næste 14 dage. Nedrivningstilladelsen er kommet og byggeriet begynder, så snart vi har byggetilladelsen fra kommunen – forhåbentlig lige efter sommer, , siger Michael Jensen.

Michael Stilling, partner i EDC Poul Erik Bech Aalborg, formidlede salget af projektgrunden.

– Det er en enormt interessant sag, der ligger i et yderst attraktivt område i Aalborg, som især er kendetegnet ved parcelhusbebyggelse, men også flere små erhverv. Udover en fantastisk udsigt, ligger kvarterets grønne åndehul, Vandbakken, der er lidt af en overset, rekreativ perle midt i Aalborg. Vi glæder os til at følge byggeriets udvikling i fremtiden og ønsker køber og sælger al held og lykke fremover, siger Michael Stilling.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri