Freja Ejendomme, har solgt det tidligere sygehus i Give til Grønnely. Planen er at omdanne den store ejendom til 100 seniorboliger med diverse fælleslokaler.

Grønnely har købt Give Sygehus. I samarbejde med Colliers satte Freja i oktober 2018 den 11.700 kvm store ejendom på en 26.700 kvm stor grund til salg for 12 millioner kr.

- Planen er at omdanne ejendommene til cirka 100 indbydende og moderne seniorboliger. De fremtidige beboere kommer til at nyde godt af de naturskønne omgivelser med skov og mark lige i nærheden. Vi planlægger også at etablere fælleslokaler og aktivitetsarealer. Det kunne eksempelvis være spil- og sportsfaciliteter, som bidrager til fællesskabet, siger Peder Blak, administrerende direktør hos Grønnely.

Seniorbofællesskaber og seniorboliger. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

Grønnely står allerede bag større projekter med boliger til børnefamilier og seniorer i Nykøbing Falster, Gilleleje, Ejby og Sønderborg. Tidligere i år købte Grønnely af Freja Ejendomme det tidligere gigthospital i Graasten, som ligeledes skal omdannes til seniorboliger.

- Vi er selvfølgelig rigtig tilfredse med at have fundet en god og rutineret køber til det tidligere sygehus i Give. Nu venter der et større arbejde med at omdanne ejendommen til mange moderne seniorboliger, og jeg er sikker på, at det bliver en gevinst for hele lokalområdet, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme.

ESBJERG: De store projekter. Konferencen afholdes den 13. januar 2022.

Hos Grønnely forventer man at kunne påbegynde byggeriet i begyndelsen af 2022.

Give Sygehus oprindeligt er opført i 1953 som amtssygehus. Der er løbende foretaget udvidelser, senest i 1983. Sygehuset lukkede i 2018 i forbindelse med flytning af de sidste aktiviteter til Grindsted.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter