Gråkjær og Koncenton har indgået aftale om et 10.200 kvm stort boligprojekt i Rødovre. Med aftalen samarbejder parterne nu om projekter for 600 millioner kr., og virksomhederne arbejder sammen på, at flere projekter skal realiseres.

Gråkjær og Koncenton har indgået aftale om opførelsen af en større etageejendom, der er en del af den nye Islevhaveby i Rødovre. Projektet rummer 117 lejligheder på i alt 10.200 kvm samt 300 kvm erhvervslokaler. De 300 kvm erhvervslokaler er blevet videresolgt. Koncenton er slutbruger på projektet, mens Gråkjær er totalentreprenør og desuden står for byggefinansieringen.

- Vi er glade for endnu en gang at samarbejde med Gråkjær om et stort boligprojekt, da vi har et fremragende samarbejde på de andre sager, der opføres lige nu, siger indkøbschef i Koncenton, Anders Bangsgaard.

Koncenton har specialiseret sig i at udbyde investeringsejendomme i de største danske byer til danske investorer.

NB! Nørrebro og Nordvest: Udvikling og investeringer 2017-2027. Konferencen afholdes d. 14. september 2017.

Etageejendommen opføres i gule teglsten som en karré. Karréen kommer til at variere i højden fra 2 til 4 etager. Udformningen sikrer optimal udnyttelse af sollyset i den fælles gårdhave. De øverste niveauer i ejendommen er tilbagetrukket på gårdsiden, ligeledes for at udnytte sollyset bedst muligt. Det giver samtidig karréen et anderledes og spændende udtryk.

Ejendommens 117 lejligheder opdeles i 7 forskellige typer med mellem 1 og 5 værelser, hvilket giver en varieret beboersammensætning af studerende, par og familier. Projektet opføres i 2 etaper, hvor 11 etape skal stå færdigt i slutningen 2018 og 2. etape i marts 2019.

Rescale fra Aarhus er projektudvikler og bygherre på projektet. Gråkjærs rådgiverteam består af AI Arkitekter og Norconsult som rådgivende ingeniør. Projektsummen er over 250 millioner kr. på dette projekt.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Konferencen afholdes d. 12. september 2017.

Det er 3. gang at Koncenton og Gråkjær indgår samarbejde om opførelsen af et boligprojekt. De 3 sager har tilsammen en værdi på DKK 600 mio.Hos Gråkjær er man begejstrede for samarbejdet og direktør for Gråkjær Erhverv, Henrik Skaarup, løfter sløret for planer om yderligere samarbejde i fremtiden.

- Koncenton er en stærk og pålidelig samarbejdspartner, og vi arbejder sammen på at realisere endnu flere projekter, efter samme model som de 3 sager vi allerede har i hus, siger han.

Henrik Skaarup understreger, at Gråkjær kun tilbyder byggefinansiering på udvalgte boligprojekter i København og Aarhus. Ud over det aktuelle projekt i Rødovre opfører Gråkjær i øjeblikket 25 ejerlejligheder på Nørrebro i København og 228 ungdomsboliger i Valby med Koncenton som samarbejdspartner og slutbruger. Projektet på Nørrebro afsluttes i begyndelsen af 2018, mens de 228 ungdomsboliger i Valby forventes at stå færdige i efteråret 2018.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND