Gefion Group har netop solgt Oliebladsgade 8 på Amager til en dansk entreprenørkoncern. Køber vil gennemføre det planlagte studieboligprojekt, som Gefion Group har udviklet og opnået byggetilladelse til. Salget medfører, at Gefion Group opnår en god avance efter indfrielse af obligationsfinansieringen optaget til køb af ejendommen.

Gefion Group købte i 2018 ejendommen på Oliebladsgade 8, som blev opført i 1941. Ejendommen var oprindeligt arkiv for Handelsbanken som senere blev til Amagerbanken.

Ejendommen har i flere år stået tom, men de sidste 2 år er blevet brugt på at udvikle et studieboligprojekt for ejendommen, og i januar 2020 gav Københavns Kommune byggetilladelse til projektet.

Gefion Group har netop solgt hele projektet til selskabet OBG8 ved entreprenør Mads Tolderlund, som har købt ejendommen med henblik på at opføre studieboligprojektet og sælge det færdige studieboligprojekt videre til en slutinvestor.

Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 21. januar 2021.

Det er ikke tilfældigt, at ejendommen bliver omdannet til studieboliger. Både beliggenheden til diverse uddannelsesinstitutioner i København samt nærheden til metrostation, caféliv, fitness, indkøb og shopping er ideelt for studerende.

- Vi er glade for salget der medfører fuld indfrielse af det obligationslån, som vi optog i forbindelse med købet af ejendommen, samtidig med, at der realiseres en pæn udviklingsgevinst, siger Thomas Færch, administrerende direktør i Gefion Group.

Projektet omfatter 84 studieboliger med et samlet areal på 2.780 kvm.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter