Endnu et fynsk slot er sat til salg. Harridslevgaard Slot, der rummer 17 værelser og ligger ved Bogense, er sat til salg hos Ivan Eltoft Nielsen.

Ifølge Fyens.dk blev Harridslevgaard Slot på Assensvej 3 i Bogense i al stilfærdighed sat til salg ved ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen for flere måneder siden. Mægleren ønsker ikke at oplyse, hvor længe slottet har været til salg.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

- Harridslevgaard Slot ved Bogense på Fyn er opført i 1606 og er et overflødighedshorn af dansk kultur og historie. I Middelalderen lå der en borg på stedet, der blev omtalt som Sørøverslottet med henvisning til stedets aktiviteter, hvilket førte til, at borgen blev revet ned i 1589 og opført i sin nuværende form. Hele Slottet er fredet og er en af Danmarks bedst bevarede renæssance ejendomme, skriver Ivan Eltoft Nielsen om slottet.

Slottet, der ejes af Ingelise Schimko, er udbudt for 30 millioner kr. Harridslevgaard omfatter et boligareal på 1.183 kvm fordelt på 17 værelser. Dertil kommer en kælder på 570 kvm. Harridslevgaard ligger på 33.316 kvm stor grund.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.