Midt på Christianshavn sætter Freja Ejendomme et enestående fredet byhus til salg. Ejendommen har tidligere huset medlemmer af Folketinget og stammer tilbage fra 1778. Prisskiltet lyder på 22 millioner kr.

Byhuset på Wildersgade 15 har gennem flere år fungeret som midlertidig bolig for medlemmer af Folketinget, der har deres hjemadresse ude i det ganske land. Nu er folketingsmedlemmerne flyttet til en anden ejendom, og huset er sat til salg for 22 millioner kr. på det private marked.

- Alle lejligheder har fine moderne køkkener og velholdte plankegulve. Selve ejendommen er også i god stand. Den er blevet passet og plejet gennem alle årene og er stort set indflytningsklar. Et andet stort aktiv er den fine lille gårdhave, der hører med til ejendommen. Her er der næsten sydlandsk stemning med gulkalkede mure og vildtvoksende planter, siger salgsdirektør i Freja ejendomme Jes Rovsing.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Seminaret afholdes d. 7. marts 2017.

Ejendommen i Wildersgade har et samlet boligareal på 349 kvm og er delt op i 9 små lejligheder på 37-47 kvm. Nogle af lejlighederne er indrettet på dispensation. Således skal tagetagen lægges sammen med de underliggende lejligheder på 3. sal. Præcis hvor mange ændringer der kan foretages i den fredede ejendom, må en kommende køber diskutere med såvel Københavns Kommune som Slots- og Kulturstyrelsen, der skal godkende alle ændringer i fredede ejendomme.

- Vi glæder os meget til at vise ejendommen frem. Det er sjældent, at et helt byhus kommer til salg på sådan en adresse, så vi forventer stor interesse, slutter Jes Rovsing.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030