Formuepleje tager i 2021 vil udvide med nye fysiske afdelinger i flere byer i Danmark. I første omgang åbner kapitalforvalteren kontor i Odense.

 

Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter Formuepleje tager i 2021 hul på ny plan om at udvide sin fysiske tilstedeværelse med nye fysiske afdelinger i flere byer i Danmark. I dag har Formuepleje kontorer i Aarhus og i Hellerup nord for København, men på det nye års første arbejdsdag slår Formuepleje dørene op i Odense. Herefter er ambitionen, at Formuepleje vil etablere sig i endnu flere større danske byer.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes den 25. februar 2021.

- Når vi i Formuepleje har valgt at gå mod strømmen i den finansielle verden og etablere nye kontorer, mens mange andre har mere fokus på at reducere antallet af fysiske afdelinger, bunder det i en grundlæggende tiltro til værdien af nærhed til lokalområdet og ikke mindst det personlige møde med kunden. Formuepleje forvalter nu formuer for over 100 milliarder kr. Det er naturligvis en tillidssag at så mange mennesker har valgt at placere væsentlige dele af deres formue hos os. Den tillid besvarer vi bedst ved at være så tilgængelige for vores kunder som muligt, siger kommunikations- og marketingdirektør Ole Madsen fra Formuepleje.

I Odense etablerer Formuepleje sig i den nye Cortex Park, når denne står helt færdig. Indtil videre vil kunderne blive betjent fra lokaler på Englandsgade ved Odense Havn. Formueplejes ansigter udadtil i det fynske bliver senior formuerådgiver Tonny Vest og senior formuerådgiver Michael Lund.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

Tonny Vest har mere end 25 års erfaring fra finansverdenen, er tidligere aktiv i lokalpolitik i Odense og nuværende klummeskribent i Fyens Stiftstidende. Michael Lund har været rådgiver i finans- og investeringsbranchen siden 2007 og har udover private banking blandt andet beskæftiget sig intensivt med ejendomsområdet.

Formuepleje er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter med mere end 100 milliarder kr. under forvaltning, 12.000 kunder og i alt 22 børsnoterede investeringsløsninger. Formuepleje investerer i aktier, obligationer, virksomhedsobligationer og ejendomme. Formuepleje har mere end 100 ansatte med hovedsæde i Aarhus og kontorer i København, Køge, Odense, London og Luxembourg.

 


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS