Ferieparken Jesperhus er efter 55 års familieeje blevet solgt til kapitalfonden First Camp.

Efter en lang række år med fremgang i besøgstal og en sund økonomi overtager skandinaviske First Camp ferieparken Jesperhus på Mors.

Selve Blomsterparken åbnede første gang i 1966 og campingpladsen i 1976 og ferieparken har været i rivende udvikling lige siden. I dag er Jesperhus en af de største ferie-destinationer i Skandinavien med op imod en kvart million gæster om året.

De fire brødre Jesper, Peter, Karsten og Ole Overgaard overtog i 1986 Jesperhus fra deres forældre Niels og Edith Overgaard, og har drevet Jesperhus i over 40 år. Jesper, Peter og Karsten har arbejdet fuld tid for Jesperhus i alle 40 år, hvor Ole har været bestyrelsesformand.

Udvikling af ferieboliger og ferieparker - regler, nye projekter og finansiering. Konferencen afholdes den 8. september 2022.

Jesperhus har været og er fortsat i en rivende udvikling, og har de seneste par år sat rekorder på stort set alle parametre.

- Vi har været meget imponerede over, hvordan Overgaard familien og hele Jesperhus-teamet har udviklet ferieparken til en af de mest populære feriedestinationer for børn i Danmark. Jesperhus er et førende eksempel på at skabe attraktive fysiske oplevelser for gæsterne, og linke dette til en verdensklasse digital tilstedeværelse. Som nye ejere vil vi bevare alle disse gode ting og fortsat investere i universet. Jesperhus vil blive ledet som en separat enhed i vores kæde med sit eget brand, siger Johan Söör, administrerende direktør i First Camp.

Alle 4 brødre planlægger at trække sig fra Jesperhus i løbet af 2022 som led i overdragelsen. Den nuværende ledelse i Jesperhus vil blive i virksomheden i transitionsperioden. Parallelt vil First Camp begynde at kigge efter en ny operationel leder, som vil træde ind i løbet af 2022.

First Camp ejes af den skandinaviske kapitalfond Norvestor, der udelukkende investerer i nordiske virksomheder med potentiale for vækst og har stor fokus på bæredygtig udvikling.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 30. marts 2022.

First Camp har blandt andet 55 campingpladser, hvoraf 6 ligger i Danmark.

Som en del af handlen købes aarhusianske Somatic ind i Jesperhus. Somatic har haft ansvaret for online markedsføring, sociale medier, app/spil-udvikling, animation samt konceptudvikling og design af nye investeringer i Jesperhus.

Jesperhus beskæftiger cirka 40 fastansatte og cirka 400 sæsonansatte. Overtagelsen sker med virkning fra den 1. januar 2022.

Parterne ønsker ikke at oplyse økonomien bag handlen.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter