Efter flere år med fokus på opkøb og ekspansion styrker Færch & Co. nu ledelsen og den administrative del af forretningen.

Martin Lampe er med virkning fra den 1. maj 2021 udnævnt til direktør med ansvar for økonomi, HR og service og vil fremover udgøre den øverste ledelse i Færch & Co. sammen med direktør Søren Worup. Samtidig overtager han 15 procent af aktierne i entreprenørvirksomheden, der har afdelinger i Aalborg, Aarhus og Odense.

- Forretningen er vokset markant, og det kræver mere ledelse. Da jeg overtog stillingen som administrerende direktør i 2010, var Færch & Co. et tømrerfirma med 35 ansatte. I dag er vi en entreprenørvirksomhed med 150 medarbejdere og et stigende aktivitetsniveau, siger Søren Worup.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2021.

Den nye medejer og direktør er allerede et velkendt ansigt blandt medarbejderne i Færch & Co. Som indehaver af Matrix Support har han siden 2014 hjulpet virksomheder med økonomi, administration og sparring på direktionsniveau. Heriblandt Færch & Co., hvor han har haft sin faste gang på hovedkontoret i en årrække.

Martin Lampe har imidlertid ønsket at engagere sig fuldt ud i Færch & Co. og i byggebranchen, som han kender indgående fra sin tid som koncernøkonomichef hos dør- og vindueskoncernen Inwido i perioden 2005-2013. Så da muligheden for at sikre sine 30 ansatte i Matrix Support gennem et salg af virksomheden til revisionsfirmaet Beierholm, slog han til.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

- Efter mere end 5 år som ekstern konsulent er jeg allerede en integreret del af Færch & Co., og for begge parter er det oplagt at udvide samarbejdet. Færch & Co. har brug for at styrke sin ledelse og gøre forretningen mere effektiv. Det er lige præcis dét, jeg brænder for, siger Martin Lampe.

Mere fokus på nybyggeriet
Færch &; Co. har altid stået stærkt inden for renovering, ikke mindst i Aalborg og Nordjylland, hvor virksomheden blev grundlagt tilbage i 1892. Men renoveringsopgaverne suppleres i stigende grad af projekter inden for nybyggeri.

- Renovering vil altid være vigtigt for Færch & Co., men det er også en del af vores målsætning at satse mere på nybyggeri. Vi er for øjeblikket ved at færdiggøre 5 byggesager med i alt godt 125 nye boliger på Djursland og ser et stort potentiale langs den jyske østkyst, hvor der virkelig er gang i byggeriet, siger Søren Worup.

JYLLAND: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

Færch & Co. udfører total-, hoved- og fagentrepriser, tømrer-og snedkerarbejde samt service- og vedligeholdelsesopgaver. Kundekredsen udgøres af virksomheder, offentlige institutioner samt private. Virksomheden har hovedkontor i Aalborg samt afdelinger i Aarhus og Odense. Hertil kommer tømrerfirmaet Verner Fredsgaard & Søn i Svenstrup, syd for Aalborg.

Ejerkredsen består af direktør Søren Worup og direktør Martin Lampe, som begge ejer 15 procent af virksomheden, mens bestyrelsesformand Jørgen Enggaards selskab Guldbæk Holding ejer 70 procent.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne