Efter blot 3 måneder på M.P. Bruunsgade i Aarhus ansætter ButiksKompagniet 3 nye medarbejdere til det hastigt voksende kontor i Østjylland.

Gode forudsætninger i markedet får ButiksKompagniet til at fremskynde deres satsning i Aarhus. 3 nye ansigter er allerede startet i butikken på M.P. Bruunsgade og skal de kommende måneder hjælpe ButiksKompagniet med at arbejde sig ind på det Aarhusianske marked for især butiks- og restaurationslokaler.

NB! Jylland: Den nye planlov og butikker. KURSUS. Afholdes d. 3. maj 2017.

- De kommende måneder skal vi skabe et netværk og en tilstedeværelse. Folk skal vide, hvem vi er, så vi ikke bare er et blåt logo. Det er nok den umiddelbart største udfordring, fortæller Trine Muurholm, der både har en fortid i restaurationsbranchen og hos ejendomsmægler John Frandsen.

Sammen med Trine Muurholm er endnu en nyuddannet medarbejder startet i butikken. Jesper Poder er ligesom Trine Muurholm uddannet finansbachelor. Han har tidligere arbejdet hos LokalBolig Aarhus, hvor han for to år siden blev ansat kort efter mæglerkædens indtog i Aarhus. Nu står han over for en lignende udfordring.

NB! Jylland: Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. KURSUS. Afholdes d. 7. september 2017.

- ButiksKompagniet er meget velkendt på Sjælland, så i Aarhus er udfordringen synligheden. Der er ikke mange, der kender os endnu. Vi skal ud og vippe nogle af de etablerede af pinden, så netværk er selvfølgelig et vigtigt parameter, siger Jesper Poder, der som tidligere restauratør har særlig indsigt i netop det marked.

Som sidste nye led i det 4 mand store team har ButiksKompagniet tilknyttet den erfarne ejendomskonsulent Kjeld Høholt, der med sit store netværk kan arbejde sig ind på mange formidlinger i og omkring Aarhus.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser KURSUS. Afholdes d. 28. september 2017.

51-årige Kjeld Høholt har i mange år arbejdet som selvstændig ejendomsudvikler. De seneste år har han tillige været aktiv som agent for en sydeuropæisk korkproducent. Han ser ivrigt frem til at bidrage til den positive udvikling i ButiksKompagniet.

- Det er ejendomsbranchen, jeg brænder for, men jeg er måske ikke den typiske ejendomsmægler. Jeg bruger konstant mit netværk og prøver at få parterne til at mødes. ButiksKompagniet er meget professionelle og sindssygt gode til butikker og restauranter. Der har vi fundet en niche, hvor andre erhvervsmæglere hænger efter, forklarer Kjeld Høholt, der til daglig er bosiddende i Viborg.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS