Hoved- og totalentreprenør med afdelinger i hele landet 5-dobler bundlinjen og afslutter sit 23. regnskabsår med det bedste årsresultat i virksomhedens historie.

Dansk Boligbyg omsatte i seneste regnskabsår for 1,37 milliarder kr., svarende til året før. Resultatet før skat blev på godt 44 millioner kr. mod godt 9 millioner kr. året før.

Egenkapitalen, inklusive ansvarlig lånekapital, er øget fra godt 100 millioner kr. til nu godt 135 millioner kr. Resultatet viser en væsentlig fremgang, og betegnes af ledelsen som tilfredsstillende, samtidig med at kapital- og likviditetsforhold har nået et meget tilfredsstillende niveau.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

- Efter et magert år i 2019/20 er jeg naturligvis glad for at konstatere, at vi nu er tilbage på sporet i forhold til indtjeningen. Vi har styrket vores økonomiske fundament markant i løbet af året, og sammenfattende ser vi meget positivt på fremtiden. Ikke mindst med afsæt i de mange interne tiltag, vi har iværksat gennem de seneste år. Tiltag, der nu for alvor begynder at vise positive resultater i form af en mere fokuseret pipeline- og projektstyring samt en lang række procesoptimeringer som følge af øget digitalisering, udtaler administrerende direktør i Dansk Boligbyg, Anton Nørgaard.

Bruttoavancen er nu 9,8 procent mod 6,8 procent året før. Egenkapitalen forrentes nu med 33,2 procent mod 8,9 procent året før. Endeligt er soliditetsgraden inklusive ansvarlig lånekapital er nu 29,7 procent mod 23,5 procent året før.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

- Vores ordrebeholdning ser rigtig fornuftig ud for de kommende år, og forventningen for næste års omsætning ligger på uændret niveau. Resultatet før skat forventes også uændret i størrelsesordenen 40-50 millioner kr., udtaler Anton Nørgaard.

Dansk Boligbyg udfører boligbyggerier og institutions-byggerier i totalentreprise samt renoverings- opgaver i hovedentreprise. Virksomheden er styringsentreprenør, hvorfor alle opgaver løses i samarbejde med lokale fagentreprenører, leverandører og rådgivere. Partnering, OPS og OPP udgør også en del af virksomhedens hovedaktiviteter.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2021.

Aktuelt arbejdes der med byggeri eller renovering af næsten 2.000 boliger, fordelt på cirka 50 projekter over hele Danmark.

- Vi arbejder desuden målrettet på at integrere bæredygtighed og bæredygtige løsninger som en naturlig del af vores faglighed og leverancer. Aktuelt arbejdes der på et projekt, der søges certificeret som Danmarks første DGNB Platin certificerede boligbyggeri, og vi har allerede opbygget solid erfaring med DGNB-certificerede byggeprojekter. Alt sammen forhold, der har til formål at skabe øget tryghed og værdi for vores bygherrer omkring løsninger, processer og økonomi, siger Anton Nørgaard.

Femern-byggeriet rundvisning. Den 9. september 2021.

Dansk Boligbyg beskæftigede i årets løb 106 fuldtidsansatte medarbejdere, og er delvist ejet (49 procent) af medarbejdere. Medarbejdere kan med anciennitet opnå mulighed for at erhverve ejerandele.

Dansk Boligbyg har hovedkontor i Horsens og afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens