Ny Aquisition Manager i ELF Development, Jannick Sikker Mikkelsen, skal bidrage til at sikre et stabilt flow af nye udviklingsprojekter i Danmark.

ELF Development har netop ansat Jannick Sikker Mikkelsen som Acquisition Manager i udviklingsafdelingen. Jannick får ansvaret for, sammen med det øvrige acquisitionteam, at udbygge virksomhedens pipeline af udviklingsprojekter på det danske marked.

- ELF har ambitioner om at vækste forretningen og ansættelsen af Jannick er et led i den strategiske udvikling af organisationen med henblik på at tilsikre en stabil pipeline af projekter, så vi kan eksekvere hurtigere og gennemføre endnu flere projekter i fremtiden, siger administrerende direktør hos ELF Development, Jan Kristensen.

ELFs Acquisition Team gennemfører løbende strukturerede markedsanalyser til evaluering af investeringsmuligheder og udvikling af business cases. Ansættelsen af Jannick tilfører afdelingen yderligere analytiske kompetencer med henblik på at kunne løfte og udbygge virksomhedens data- og vidensbank til næste niveau.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

Jannick er en stærk analytiker og kommer senest fra en stilling som Investment Analyst i det svenske ejendomsselskab Heimstaden, hvor han har været med til at udvikle selskabets investeringsforretning i Danmark. Jannick har en BSc i Economy & Business Administration samt en master i Finance & Accounting fra Copenhagen Business School og påbegyndte sin karriere med seks år hos Nordea i som bl.a. Financial Analyst, Head of Advanced Analytics Solution Delivery og senest BI Analyst.

- Vi ser meget frem til at styrke vores udviklingsafdeling med så stærk en analytisk profil som Jannick og vi er sikre på, at Jannick bliver et stort aktiv i opbygningen af vores portefølje og udvikling af fremtidige business cases, fortæller udviklingsdirektør i ELF Development, Mette Thiberg, som selv startede hos ELF den 1. februar 2021.

ELF Development fokuserer på udvikling af større mangfoldige og bæredygtige bykvarterer og er blandt andet kendt for udviklingen af IrmaByen i Rødovre, Trongården i Lyngby, Amager Strand og boligkvarterer i Herlev.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS