Det er blandt andet strategien om udvikling af ejendomme til egen portefølje, der nu konkret viser sig i årsregnskabet.

I perioden 1. oktober 2020 – 30. september 2021 har Stensdal Group realiseret en omsætning på 139,2 millioner kr. mod 126,4 millioner kr. året før. Årets resultat udgør 188,5 millioner kr. før skat mod 35,5 millioner kr. året før, og resultatet efter skat lander på 148,1 millioner kr. mod 32,4 millioner kr. året før. Resultatet betegnes som yderst tilfredsstillende.

Den bogførte egenkapital er opgjort til 514,5 millioner kr. mod 366,5 millioner kr. i 2019/20, mens balancen er øget fra 921 millioner kr. til godt 1,1 milliarder kr.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

Koncernen udvikler løbende sine ejendomme, i form af byggeri, renovering og forbedret udlejning, hvilket medfører en betydelig værdiskabelse.

I årets resultat indgår værdireguleringer af investeringsejendomme med 140,6 millioner kr. Heraf fremkommer 19,7 millioner kr. som følge af ændrede afkastkrav på enkelte ejendomme, mens den resterende del, 120,9 millioner kr., direkte afspejler de værdier, der skabes i udviklingsprocessen.

Udvikling af nedslidte ejendomme og konvertering til nye formål. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

- Dette årsregnskab afspejler blandt andet, at vi for alvor eksekverer på den del af vores strategi, der handler om at udvikle og drive boligejendomme. Udviklingen af i alt 178 rækkehuse til udlejning i Ammendrup Park i Helsinge, er første skridt hen mod at opbygge en ejendomsportefølje med boliger, der skal supplere vores portefølje af erhvervsejendomme. Vi forventer, at boligdelen bliver et af de bærende elementer i koncernen fremadrettet, lyder det fra administrerende direktør Søren Stensdal.

Stensdal Group ejer og driver en portefølje på mere end 130.000 kvm erhvervslejemål i Storkøbenhavn. Forbedringer og vedligeholdelse af disse ejendomme har også præget året, ligesom koncernen købte det hidtidige danske hovedkvarter for medicinalselskabet Roche, i løbet af regnskabsåret.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

Udover den voksende portefølje af investeringsejendomme, indgår der flere udviklingsprojekter i koncernen, der forventes at materialisere sig i de kommende år.

Koncernen beskæftiger sig, udover de ejendomsrelaterede aktiviteter, også med investering i virksomheder, hvor de mest betydende er aktiemajoriteten i det internationale marketingbureau og SaaS-virksomhed, Anthill Agency og en ejerandel på 50 procent af parkeringsselskabet ParkZone. Begge virksomheder har gode resultater og er inde i en stærkt positiv udvikling.

Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2022.

- Jeg er selvfølgelig både glad for og stolt over, at vi som samlet gruppe kan præstere et så stærkt resultat. Samtidig med, at vi vokser kontrolleret, formår vi at løfte soliditeten yderligere, fra i forvejen pæne 39,8 procent i forrige regnskabsår, til 45,8 procent. Alt andet lige giver det en investeringskapacitet, som vil åbne flere spændende muligheder for os i det kommende år. Samtidig styrker vi løbende organisationen, så fundamentet for en positiv udvikling, også i den henseende er på plads, siger Søren Stensdal.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter