Projektmarkedet er i rivende udvikling. Der sker mange ting på Sjælland, og der er en stor efterspørgsel især efter nyopførte boliger. For at kunne servicere en endnu større vifte af projektudviklere, har EDC Projekt Poul Erik Bech København ansat 2 nye profiler.

EDC Poul Erik Bech opruster sin projektafdeling i København. Det sker som et led i strategien om at servicere en bred pallette af projektudviklere.

Stine Krall Lorenzen er ny salgsdirektør, og Mette Moldt Mathiesen er ansat som mægler. Begge skal være med til at løse de mange igangværende projektudlejninger og salg, men også styrke EDC Projekt Poul Erik Bechs profil inden for projektsalg- og udlejning.

Ifølge projektdirektør hos EDC Projekt Poul Erik Bech, Kenneth Nielsen, skal ansættelserne ses som et led i Poul Erik Bech koncernens professionalisering på projektområdet, så den i fremtiden er blandt Danmarks førende inden for salg og udlejning af projektejendomme.

NB! Nordhavn - de store projekter 2018-2035. Afholdes d. 4. september 2018.

- Vi er involveret i mange aktuelle nybyggerier – både som rådgivere og som mæglere for seriesalg og volumenudlejninger. Vi er rigtig stærke på udlejningsmarkedet, men vi ser et stort potentiale i at servicere flere projektudviklere med salg af ejerlejligheder, siger Kenneth Nielsen.

Stine Krall Lorenzen har en skarp profil indenfor området, da hun blandt andet har næsten 13 års erfaring som projektchef i home Bjerregaard & Co’s projektafdeling. Hun har eksempelvis haft en markant rolle på Ørestad-projektet siden dets begyndelse i 2004.

- Det er enormt interessant at være med i byudviklingen og rådgive kunderne dels om efterspørgslen inden for såvel målgrupper som indretning og dels at optimere processer undervejs i salgsarbejdet for at opnå det optimale salg. Jeg lægger stor vægt på, at sælger er informeret i hele forløbet og modtager løbende rapporteringer, udtaler Stine Krall Lorenzen.

NB! Erhvervslejeloven - ny udvikling. Afholdes d. 24. maj 2018.


Mette Moldt Mathiesen har tidligere erfaring som projektmægler i Home og som ejendomsmægler i Danbolig. Udover sin daglige gang i EDC Projekt Poul Erik Bech engagerer hun sig i Dansk Ejendomsmæglerforening, hvor hun – udover at være med i bestyrelsen i kreds 1 - også er medlem af deres ungeråd, som arbejder for politisk indflydelse i branchen,

- Det spændende ved at arbejde med projektbyggerier er, at man er med fra starten af. Jeg lægger stor værdi i at have en god dialog med vores developere og investorer for at sikre, at de føler sig velinformerede og trygge i vores hænder, siger Mette Moldt Mathiesen og understreger, at hun vil være en rollemodel for kunderne.

Med ansættelserne består projektafdelingen hos EDC Projekt Poul Erik Bech nu af 20 medarbejdere fordelt på de 2 centre i henholdsvis København og Aarhus.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning