Beboerne begynder nu for alvor at flytte ind, og snart åbner Føtex. I december 2022 står hele det ikoniske byggeri færdigt.

Foråret er for alvor kommet til Aarhus Ø. For ud over, at majsolen skinner på Nicolinehus, så har de første beboere af lejlighederne i det ikoniske byggeri fået udleveret nøglerne.

- Nicolinehus er virkelig et drømmeprojekt for os i Bricks, og jeg er så glad for, at vores samarbejde med NCC bare er kørt glat, og vi har holdt tidsplanen. Nu kommer der rigtigt liv i bygningerne, og snart ser vi også dagligliv omkring butikkerne i stueetagen. Det er en god måde at møde foråret på, siger Martin Busk, der er direktør i Bricks, som er bygherre.

De næste købere af lejligheder flytter ind den 1. juni, og de sidste får nøglerne den 1. juli. Butikker og restauranter ved bygning Syd bliver også afleveret den 1. juli.

- Jeg vil da godt sige, at som entreprenør på et så stort og krævende byggeri er det noget særligt, når de første beboere flytter ind. Det giver stolthed, og jeg vil gerne sende bygherres roser videre til håndværkerne, siger projektdirektør Henrik Korr fra NCC.

Jylland: Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 14. juni 2022.

Nicolinehus er tegnet af Aart Architects Bygherrerådgiver er Niras, ingeniørerne er fra Rambøll og landskabsarkitekten er Schønherr.

Projektet indeholder 180 ejerlejligheder, 60 lejeboliger samt 6.133 kvm kontorer. Dertil kommer en markedshal med et stort atrium, hvor cafeer og stande vil sælge mad og drikke, en større Føtex butik og andre småbutikker i stueplan.

Der vil også komme restauranter og et område med pool og sauna. På toppen af bygning Nord på 10. og 11. etage kommer der desuden restaurant og skybar. I kælderen kommer et fitnesscenter og 450 parkeringspladser i 2 etager.

Samlet skal Nicolinehus stå klar i december 2022.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS