De sidste 2 ledige lejligheder i Bølge 3 og 4 - de 2 penthouse-lejligheder til hver 13,6 millioner kr. - er nu reserveret. Derrmed er Ejendomsselskabet Bertel Nielsen tæt på at kunne melde udsolgt. Lejlighederne i den 5. bølge er endnu ikke sat til salg.

Eftersom de 2 penthouselejligheder til hver 13,6 millioner kr. i bølge 3 og 4 nu reserveret, er Ejendomsselskabet Bertel Nielsen ifølge Vejle Amts Folkeblad tæt på at kunne melde udsolgt.

- Penthouse-lejlighederne er gerne de sidste, der bliver solgt, når en ny bølge står færdig, men i Bølge 3 er penthouse-lejligheden næsten solgt og i Bølge 4 er den reserveret, siger Lars Bache fra Ejendomsselskabet Bertel Nielsen til avisen.

NB! Vejle investerer 11 millarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. juni 2018.

De 2 første bølger stod færdige i 2009 og alle 5 bølger i byggeriet forventes at stå færdige i løbet af 2018. Boligbyggeriet er tegnet af Henning Larsen Architects. Bølgen har modtaget flere priser for sin arkitektur, blandt andet Civic Trust Award og LEAF Award og er kåret som Årets Boligbyggeri i 2009.

Hver bølge består af 20 individuelle boliger fra 97-198 kvm foruden en penthouselejlighed i 2 etager på 255 kvm. Stueboligerne er hævet 3 meter over havnepromenaden.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS